Eurovision 2023 - Ελλάδα: Κανονικά με Victor Vernicos στο Λίβερπουλ (vid)

Με τον Victor Vernicos θα λάβει μέρος στη Eurovision 2023 η Ελλάδα, αφού η οριστική απόφαση στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Melissa Mantzoukis και της ΕΡΤ αναμένεται τον Μάιο

Eurovision 2023 - Ελλάδα: Κανονικά με Victor Vernicos στο Λίβερπουλ (vid)

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος απρόσκοπτα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 με τον Victor Vernicos και την μπαλάντα «What They Say» αφού, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (06/03), απορρίφθηκε το αίτημα της Melissa Mantzoukis για χορήγηση προσωρινής διαταγής κατά της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR, η συζήτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής στο δικαστήριο έγινε την Παρασκευή (04/03) και η απόφαση εκδόθηκε τη Δευτέρα (06/03). Οι Αρχές αποφάσισαν να μην κάνουν δεκτό το αίτημα της Melissa Mantzoukis λόγω ασφυκτικού χρονικού πλαισίου μιας και η ελληνική συμμετοχή πρέπει να κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων (EBU), που διοργανώνει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έως τις 13 Μαρτίου. Επομένως, η οριστική απόφαση για την υπόθεση αναμένεται τον Μάιο, όταν και θα εκδικαστεί η τακτική αγωγή της Melissa Mantzoukis κατά της ΕΡΤ.

Πηγή: ieidiseis.gr