Eurovision 2023 - Ελλάδα: Αναβάλλεται η παρουσίαση του βίντεο κλιπ του What They Say

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βίντεο κλιπ του What They Say που ήταν για τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 

Eurovision 2023 - Ελλάδα: Αναβάλλεται η παρουσίαση του βίντεο κλιπ του What They Say

Αναβάλλεται η κυκλοφορία του video clip του What They Say, που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου μέσα από το ERTFlix ήταν προγραμματισμένη να γίνει η πρώτη παρουσίαση του videoclip της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2023.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Victor Vernicos ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του video clip του What They Say και όλα ήταν έτοιμα για την κυκλοφορία του τραγουδιού. Οι δραματικές όμως εξελίξεις με το θανατηφόρο δυστύχημα στα Τέμπη που κύλησε στο πένθος όλη την Ελλάδα και είχε ως συνέπεια όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την ελληνική δημόσια τηλεόραση, που θεώρησε πως ίσως θα ήταν φρονιμότερο να μεταθέσει για λίγες ημέρες την πρεμιέρα του video clip.

Τα γυρίσματα του video clip έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ Γιάννης Γεωργιουδάκης, ενώ στην παραγωγή του κομματιού έχουν συμμετάσχει ο Κώστας Καλημέρης, ο Steve Sovolos και ο Βαγγέλης Γιαλαμάς.

Την επιμέλεια της εμφάνισης στη σκηνή του Λίβερπουλ αναλαμβάνει ο έμπειρος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος (Ελλάδα 2011, 2012).

Την Δευτέρα 6/3 η ΕΡΤ θα γνωρίζει και την απόφαση στην αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής της Melissa Mantzoukis, μία παράμετρος που ίσως επίσης ελήφθη υπόψιν στην απόφαση για μετάθεση της παρουσίασης του video clip.

Πηγή: eurovisionfun.com