Eurovision 2023 -Ελλάδα: Συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής της Melissa Mantzoukis κατά της ΕΡΤ

Συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η αίτηση προσωρινής διαταγής της Melissa Mantzoukis κατά της διαδικασίας επιλογής της ΕΡΤ 

Eurovision 2023 -Ελλάδα: Συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής της Melissa Mantzoukis κατά της ΕΡΤ

Συζητήθηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η αίτηση προσωρινής διαταγής της Melissa Mantzoukis κατά της διαδικασίας επιλογής της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται την Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Στην δίκη παραστάθηκε ως παρεμβαίνουσα και η PANIK Records, διά του πληρεξουσίου της δικηγόρου, ενώ και η ΕΡΤ προέβη σε αναγγελία δίκης στην πλευρά του Βίκτωρα Βερνίκου, ώστε και αυτός (μέσω των γονέων του αφού είναι ανήλικος), να συμμετάσχει στην υπόθεση ως διάδικος.

Όπως είδαμε και στα social media της Melissa, η νεαρή τραγουδίστρια ήταν σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων, αφού παραστάθηκε και η ίδια στο δικαστήριο.

Με την απόφαση της προσωρινής διαταγής θα ορισθεί και η ημερομηνία της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων. Υπενθυμίζουμε πως η Melissa Mantzoukis έχει καταθέσει και αγωγή, η οποία θα συζητηθεί στα μέσα Μαΐου, με την οποία ζητά να ανακηρυχθεί αυτή νικήτρια της διαδικασίας επιλογής της ΕΡΤ και επικουρικώς να της καταβληθεί ένα ποσό ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Πηγή: eurovisionfun.com