«Δεν ήμουνα ποτέ εδώ» του Θοδωρή Γκόνη στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο

Με αφορμή την πρόσφατη έκδοση του νέου άλμπουμ «Δεν ήμουνα ποτέ εδώ», σε στίχους Θοδωρή Γκόνη και μουσική Χρίστου Θεοδώρου από τη Μικρή Άρκτο, οι δύο δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή του Αθηναϊκού Καφεθεάτρου.

«Δεν ήμουνα ποτέ εδώ» του Θοδωρή Γκόνη στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο

Με αφορμή την πρόσφατη έκδοση του νέου άλμπουμ "Δεν ήμουνα ποτέ εδώ", σε στίχους Θοδωρή Γκόνη και μουσική Χρίστου Θεοδώρου από τη Μικρή Άρκτο, οι δύο δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή του Αθηναϊκού Καφεθεάτρου σε τρεις μουσικές παραστάσεις (Σάββατο 4, 11 & 18 Μαρτίου) με συνοδοιπόρους δύο εξαιρετικούς νέους ερμηνευτές, τον Πάρι Κιμιωνή και την Εμμανουέλα Νινιράκη, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους: τη Γιώτα Νέγκα, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Φώτη Σιώτα και την Ιουλία Καραπατάκη.

Τίτλος της παράστασης, «Δεν ήμουνα ποτέ εδώ» – Τα τραγούδια του Θοδωρή Γκόνη διά χειρός Χρίστου Θεοδώρου στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο, ένα μουσικό ανθολόγιο της έως σήμερα τραγουδοποιίας του σημαντικού στιχουργού, με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου στο πιάνο και στη μουσική επιμέλεια του αφιερώματος και με φωνές νέων ερμηνευτών αλλά και γνωστών και αγαπημένων φίλων-συνεργατών του. Τραγούδια που συνυπέγραψε ο Θοδωρής Γκόνης με σημαντικούς συνθέτες (Ν. Ξυδάκη, Χρ. Νικολόπουλο, Π. Θαλασσινό, Σ. Ξαρχάκο, Ο. Περίδη, Σ. Μάλαμα, Γ. Ανδρέου, Φ. Σιώτα κ.ά.) θα πρωταγωνιστήσουν στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο και, φυσικά, τραγούδια από την πρόσφατη συνεργασία του στιχουργού με τον συνθέτη.

Τρεις βραδιές γεμάτες μουσική και τραγούδια που συνεχίζουμε να τραγουδάμε, για λόγους καρδιάς και με ισχυρό λόγο: τον λόγο του αγαπημένου στιχουργού.

Ερμηνεύουν:
Πάρις Κιμιωνής, Εμμανουέλα Νινιράκη & Στράτος Γκρίντζαλης

Συμμετέχουν:
Γιώτα Νέγκα (4/3)
Παντελής Θαλασσινός & Φώτης Σιώτας (11/3)
Ιουλία Καραπατάκη (18/3)

Ενορχήστρωση:
Χρίστος Θεοδώρου

Μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου, πιάνο
Στράτος Γκρίντζαλης, μπουζούκι, μαντολίνο, λαούτο

Φωτογράφιση: Νίκος Κοκαλιάς
Artwork: Ανδρέας Γεωργιάδης

Εισιτήριο θεάματος: 15€, 13€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)
Αγορά εισιτηρίων: viva.gr και στο 211.1000.365
Για ομαδικές κρατήσεις: Κώστας Μπάλτας, 211.102.6277

Hμέρες παραστάσεων: Σάββατο 4, 11 & 18 Μαρτίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 2 ώρες
Παραγωγή: Μικρή Άρκτος

Αθηναϊκό Καφεθέατρο
Κοδριγκτώνος 2, Πεδίο του Άρεως