Οι Leyya live στο Death Disco

Το συγκρότημα που θέλει να εκπλήσσει με κάθε του νέο τραγούδι, Leyya, έρχεται στο Death Disco της Αθήνας!

Οι Leyya live στο Death Disco

Βραβευμένοι με το φημισμένο Amadeus Austrian Music Award, και αφού έχουν ήδη εντυπωσιάσει ακροατήρια σε αναγνωρισμένα φεστιβάλ όπως το Primavera, Iceland Airwaves, Reeperbahn και Sziget αλλά και ως opening act στην συναυλία των Arcade Fire στη Βιέννη, η Sophie και ο Marco (Leyya) έχουν πλέον αφήσει το στίγμα τους στην ακμάζουσα μουσική σκηνή της πόλης τους Βιέννης.

Ο ήχος του πειραματικού, ηλεκτρονικού-pop σχήματος, δημιουργεί ένα ταυτόχρονα οικείο αλλά και πρωτόγνωρο περιβάλλον. Ένα περιβάλλον σφαιρικό, αέρινο αλλά παράλληλα βίαιο και παρορμητικό. Ο πειραματικός συνδυασμός των μελαγχολικών και ηλεκτρονικών beat των Leyya, δίνει τη δυνατότητα σε δύο διαφορετικούς κόσμους να συγκρουστούν, κάτι που φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που ο λαμπερός, αλλά τυποποιημένος ποπ-κόσμος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ: κάτι διαφορετικό.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Foam, ένα νέο pop electronic duo από την Αθήνα που συνδυάζει επιρροές από την indie, electronic, downtempo και dream pop μουσική. Έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP Colourblind το 2017, μετρούν συμμετοχές σε νέα music projects της χώρας όπως το Athens Dream Pop και το Dudu Loft Experiment, ενώ τον Μάιο του 2018 έπαιξαν ως το opening act στην συναυλία των Kadebostany. Τον Ιούνιο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους και υπέροχο full length album Maybe Alright από την Undo Records.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να δείτε τους Leyya live, σε μια στάση ανάμεσα στις εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Σχεδιασμός και Εκτέλεση Παραγωγής: United We Fly

Ημερομηνία: 14/10/2018
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 // Ώρα Έναρξης: 21.30

Τοποθεσία:
Death Disco, Ωγύγου 16, Αθήνα

Eισιτήρια:
Εισιτήρια: 8€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
facebook.com/deathdiscoathens

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox