Victor Vernicos: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω την πρωτιά στην Ελλάδα» (vid)

Ο πιτσιρικάς Victor Vernicos αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη φετινή Eurovision 

Victor Vernicos: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω την πρωτιά στην Ελλάδα» (vid)

Την πρώτη του live συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή του ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2023 έδωσε σήμερα στην ΕΡΤ ο Victor Vernicos. Αυτή ήταν συνολικά η δεύτερή του συνέντευξη μετά την επιλογή του από την ΕΡΤ, αφού είδαμε και μια μαγνητοσκοπημένη του συνέντευξη πριν λίγες ημέρες στον ΣΚΑΪ.

O Victor Vernicos καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένη Μελιτά στο “Πρωίαν Σε Είδον την Μεσημβρίαν” εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για το αίσιο αποτέλεσμα που είχε η όλη διαδικασία για τον ίδιο. Αποκάλυψε πως το πρώτο άτομο που κάλεσε στο τηλέφωνο για να πει τα ευχάριστα νέα ήταν ο κολλητός του, αφού οι γονείς του βρίσκονταν ήδη δίπλα του.

Ο ίδιος ήταν αρκετά σίγουρος για το What They Say και την τύχη που θα είχε. Το τραγούδι το έγραψε στα 14 του όταν πέρασε μία δύσκολη συναισθηματική και αγχώδη κατάσταση. Τις σκέψεις αυτές έγραψε στο χαρτί και προέκυψε τελικά το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω την πρωτιά στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο κοινό που έχω τραγουδήσει είναι 400-500 άτομα, στο ωδείο μου. Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι θα εκπροσωπήσω την χώρα μου στον διαγωνισμό».

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον Φώτη και την Τζένη η τόσο μικρή ηλικία του Βίκτωρα, αφού όπως χιουμοριστικά ειπώθηκε γεννήθηκε μετά την νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2005 στο Κίεβο.

Ο Βίκτωρας απέδειξε για μία ακόμη φορά πως αγαπά πολύ τον διαγωνισμό, αποδεικνύοντας τις γνώσεις του για αυτόν, κάτι που εντυπωσίασε την Τζένη και τον Φώτη.

«Όταν γράφεις ένα τραγούδι με ειλικρίνεια προσφέρεις κάτι στους ακροατές. Μέσα στον covid έγραψα το τραγούδι. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα, άλλα είχα τον χρόνο να γράψω πολλά τραγούδια. Ο πατέρας μου είναι αυτός που ακούει πρώτος τα τραγούδια μου».

Δεν υπάρχει κάτι που αγχώνει τον Βίκτωρα όπως ανέφερε, πέραν του πιεστικού προγράμματος που υπάρχει.

Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τραγουδήσει και κάτι ζωντανά. Το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει ήταν το Beggin’, που έγινε τεράστια επιτυχία και πάλι με την διασκευή των Maneskin.

Πηγή: eurovisionfun.com