Ο Γιώργος Καραδήμος στο Half note jazz club

Ο Γιώργος Καραδήμος υπόσχεται μαγευτικές μουσικές βραδιές στο Half note jazz club. 

Ο Γιώργος Καραδήμος στο Half note jazz club

Το «Half note jazz club» υποδέχεται για πρώτη φορά τον σπουδαίο ερμηνευτή και τραγουδοποιό Γιώργο Καραδήμο σε ένα ρεσιτάλ, με διασκευές αλλά και τραγούδια δοσμένα από μια άλλη οπτική.

Με επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος ο Γιώργος Καραδήμος, αλλά και διαχρονικά τραγούδια που έχει χαρίσει σε σπουδαίους συναδέλφους του (όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη).

Ένα πρόγραμμα χωρίς αυστηρά μουσικά στεγανά που αποσκοπεί στο κοινό αίσθημα αλλά και τη συγκίνηση μέσα από τραγούδια όπως οι επιτυχίες του Γιώργου Καραδήμου «Με πνίγει τούτη η σιωπή» και «Σε θέλω εδώ» αλλά και το πιο πρόσφατο ντουέτο με τον Γιάννη Κότσιρα «Είναι αγκαλιές» μέχρι εμβληματικά λαϊκά τραγούδια μέσα από τη μουσική ματιά του ερμηνευτή-δημιουργού αλλά και του μοναδικού σολίστα Θωμά Κοντογιώργη που επιμελείται τις ενορχηστρώσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μικρή ενότητα με τραγούδια από τη λεγόμενη “αντίπερα όχθη” και τον μοναδικό τρόπο που παρουσιάζονται, αποδεικνύοντας πως πολλές φορές οι μουσικές ταμπέλες είναι άσκοπες.

Η επιστροφή του Γιώργου Καραδήμου μετά από καιρό στη νυχτερινή Αθήνα στις 10, 11 & 12 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club, θα κάνει αίσθηση, καθώς όταν αποφασίζει να έρθει σε επαφή με το κοινό, πάντα υπάρχει λόγος και μια καινούργια πρόταση.

Συντελεστές

Γιώργος Καραδήμος – τραγούδι
Θωμάς Κοντογιώργης – Πιάνο/ Ενορχήστρωση
Γιώργος Κωστόπουλος – Κοντραμπάσο
Αγγελική Ποτήρη– Βιολί / Φωνητικά

Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Καραδήμος: Η λογική του προγράμματος είναι να αφεθεί ο ακροατής στο συναίσθημα

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:
Από: 10/2 Εως: 12/2
Παρασκευή & Σάββατο 22:30 | Κυριακή 21:30

Τοποθεσία:
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς, Αθήνα

Eισιτήρια:
από 15€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Τηλ.: 210 9213310 | halfnote.gr