Autumn in Athens με τον Δημήτρη Κορίλλη στο Νομισματικό Μουσείο

Μια ζεστή φθινοπωρινή βραδιά με τζαζ που θα μας διασκεδάσει με απαλούς σουινγκάτους ρυθμούς και γλυκιές ερωτικές μελωδίες θα είναι η Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο cafe του Νομισματικού Μουσείου παρέα με τον Δημήτρη Κορίλλη.

Autumn in Athens με τον Δημήτρη Κορίλλη στο Νομισματικό Μουσείο

Ο Δημήτρης Κορίλλης, λάτρης του μουσικού ρεπερτορίου των δεκαετιών του ’40 και ’50 θα μας ταξιδέψει μαζί με τον Νικόλα Αναδόλη στο πιάνο και τον Δημήτρη Σίμο στο σαξόφωνο, στο μαγικό ρεπερτόριο των μεγάλων ονομάτων Frank Sinatra, Dean Μartin και Εtta James αλλά και των πιο σύγχρονων Μichael Buble και Amy Winehouse. Θα ακούσουμε μεταξύ άλλων, αξεπέραστες συνθέσεις όπως οι New York, New York, Strangers in the night, All of me, My Way, κ.ά.

Toν Δημήτρη Κορίλλη, με το ξεχωριστό στυλ και την εμφάνιση εποχής, τον συναντάμε συχνά στις μουσικές σκηνές της Αθήνας να τραγουδά swing jazz με κομμάτια των Nina Simone και Nat King Cole αλλά και των δικών μας Δημήτρη Χορν, Τώνη Μαρούδα και Κωστή Μαραβέγια.

Ο Νικόλας Αναδόλης ανήκει στους κορυφαίους πιανίστες της γενιάς του και μετρά πολλές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα (μαέστρος και ενορχηστρωτής στις συναυλίες της) ενώ ο Δημήτρης Σίμος έχει συμμετάσχει σε πολλά μιούζικαλ.

Παίζουν οι μουσικοί
Δημήτρης Κορίλλης – φωνή
Νικόλας Αναδόλης – πιάνο
Δημήτρης Σίμος – σαξόφωνο

Ημερομηνία: 13/09/2018
Στις 21.00

Τοποθεσία:
Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Τηλ.: 210 3610067

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox