«Σκρουτζ» στο Μέγαρο με Πάνο Μουζουράκη

Το ροκ μιούζικαλ «Σκρουτζ» με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μουζουράκη και μουσική Στέφανου Κορκολή τα φετινά Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής. 

«Σκρουτζ» στο Μέγαρο με Πάνο Μουζουράκη

Πρεμιέρα στη σκηνή του Μεγάρου τα φετινά Χριστούγεννα, με το ροκ μιούζικαλ «Σκρουτζ» που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου και βασίζεται στη «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς, μια από τις πιο αγαπημένες νουβέλες μικρών και μεγάλων παγκοσμίως. Πρωταγωνιστής δεν είναι ο πασίγνωστος μίζερος γερο-Σκρουτζ, αλλά ένας ξιπασμένος, ξεπεσμένος και δύστροπος αστέρας της μουσικής, τον οποίο ενσαρκώνει ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη διασκευή και τη σκηνοθεσία, ο Χρήστος Σουγάρης. Την πρωτότυπη μουσική του έργου συνέθεσε ο Στέφανος Κορκολής. Τους στίχους υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Οι χορογραφίες είναι του Φωκά Ευαγγελινού. Τα σκηνικά και τα κοστούμια σχεδίασε η Ελένη Μανωλοπούλου, και τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου. Την ορχήστρα διευθύνει ο Τάσος Συμεωνίδης. Συμμετέχει πολυμελής θίασος ηθοποιών και τραγουδιστών σε ρόλους-έκπληξη. Συμπαραγωγή: Λυκόφως ΑΜΚΕ – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.