Jazzét Music Hall  29/9-2/10

Τέσσερις κομβικές μουσικές συναντήσεις στο Χαϊδάρι

Jazzét Music Hall  29/9-2/10

Jazzét Music Hall

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, 21:00

DUO INSOMA

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΟΥ (ΦΛΑΟΥΤΟ) – INGRID SOTOLAROVA (ΠΙΑΝΟ)

Το Jazzét Music Hall, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, στις 9.00 το βράδυ, παρουσιάζει το εξαίρετο DUO INSOMA δύο διακεκριμένων καλλιτέχνιδων, την πιανίστα Ingrid Sotolarova (Τσεχία – Πορτογαλία) και την φλαουτίστρια και συνθέτρια Σοφία Μαυρογενίδου.

Το Duo Insoma θα παρουσιάσει έργα για φλάουτο και πιάνο των Τσέχων συνθετών Smetana, Dvorak, Janacek αλλά και έργα των Mozart, Piazzola, Wiliams, Bolling και Μαυρογενίδου.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 8€

_________________________________________________________________________

Jazzét - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626

Jazzét Music Hall

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, 21:30

MENIOS GOUNARIS TRIO

Μένιος Γούναρης – πιάνο

Γρηγόρης Θεοδωρίδης – μπάσο

Παναγιώτης Θέμας - ντραμς

Το Jazzét Music Hall, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις 9.30 το βράδυ, θα φιλοξενήσει τον πιανίστα και συνθέτη Μένιο Γούναρη με τους Γρηγόρη Θεοδωρίδη στο κοντραμπάσο και τον Παναγιώτη Θέμα στα ντραμς.

Το εξαιρετικό Menios Gounaris Trio θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “Set in motion”.

Μια δισκογραφική δουλειά εμπνευσμένη και ηχογραφημένη εξ ολοκλήρου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που, όπως μαρτυρά και ο τίτλος, προσπαθεί να αποτυπώσει την ανάγκη για δράση και δημιουργία.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 7€

_________________________________________________________________________

Jazzét Music Hall

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, 21:30

GEORGE STAVROULAKIS TRIO

Γιώργος Σταυρουλάκης – ηλεκτρική κιθάρα

Κώστας Πατσιώτης – κοντραμπάσο

Χρήστος Βίγκος - ντραμς

Το Jazzét Music Hall συνεχίζει τις φθινοπωρινές συναυλίες του, στην τζαζ σκηνή του παρουσιάζοντας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, το ηλεκτρικό τρίο του κιθαρίστα και συνθέτη Γιώργου Σταυρουλάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται στο ευρύτερο ιδίωμα της jazz.

Μαζί με τον Κώστα Πατσιώτη στο κοντραμπάσο και τον Χρήστο Βίγκο στα τύμπανα, έρχονται να ερμηνεύσουν και να αυτοσχεδιάσουν πάνω σε ένα ρεπερτόριο από καθιερωμένα jazz κομμάτια και δικές του συνθέσεις.

Από τον Jackie McLean μέχρι τον Kurt Rosenwinkel, το George Stavroulakis Trio θα αποδώσει τη δική του εκδοχή αυτής της μουσικής, με τον ήχο του κιθαριστικού jazz trio σε μια πιο τολμηρή εκδοχή του.

_________________________________________________________________________

Jazzét Music Hall

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, 21:00

DIMITRIS PAPADOPOULOS QUARTET featuring REINER WITZEL

REINER WITZEL: ΑΛΤΟ ΣΑΞΟΦΩΝΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΡΟΜΠΕΤΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΦΤΣΗΣ : ΚΙΘΑΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΑΣΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ : ΤΥΜΠΑΝΑ

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, η όμορφη τζαζ σκηνή του Jazzét Music Hall, θα παρουσιάσει το κουαρτέτο του εξαίρετου τρομπετίστα Δημήτρη Παπαδόπουλου με καλεσμένο τους τον πολυβραβευμένο και καταξιωμένο Γερμανό συνθέτη και σαξοφωνίστα Reiner Witzel.

Ο Reiner Witzel έχει περιοδεύσει σε όλον τον κόσμο, έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ όπως στο Μοντρέ, στην Νέα Υόρκη, στην Μόσχα, στην Οδησσό κ.α., έχει κυκλοφορήσει πολλά άλμπουμ με τα γκρουπ του, “Witzel’s Venue” , “Drei im rotn Kreis” και με τη συμμετοχή των David Sanborn, Vernon Reid, Lew Soloff και έχει συνεργασθεί με μουσικούς και συγκροτήματα από την τζαζ και ποπ μουσική σκηνή, όπως τους David Liebman, Alex Sipiagin, Maceo Parker, Fela Kuti, “Supremes” και πολλούς άλλους. Έχει γράψει μουσική για την τηλεόραση και το θέατρο και διδάσκει στα μουσικά κολέγια του Μάαστριχτ, Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτης.

To 2019, μια μουσική σύμπραξη του Witzel με τη Big Band του Δήμου Αθηναίων, όπου παρουσιάστηκαν προσωπικές του συνθέσεις, έγινε και αφετηρία μιας καλλιτεχνικής και προσωπικής φιλίας του Δημήτρη Παπαδόπουλου με τον Reiner Witzel.

Το Dimitris Papadopoulos Quartet θα έχει την χαρά να παρουσιάσει original συνθέσεις, τόσο των μελών του, όσο και του ξεχωριστού προσκεκλημένου του, που κινούνται στυλιστικά μεταξύ του post bop και της modern jazz.

Μία συναυλία που θα συνεπάρει το φιλόμουσο κοινό του Jazzét.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 8€

ΧΟΡΗΓΟΙ: MUSIC CENTER ATHENS–ARTEGA- HAPPYAD ADVERTISING

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 731, 845, 892, Α15 ΜΕΤΡΟ: Μ3 ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (15΄με τα πόδια)

_____________

_

Jazzét - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626

___________________________________________________________