H Μιράντα Βερούλη στο café του Νομισματικού Μουσείου

H Μιράντα Βερούλη μάς συστήνει το ολοκαίνουριο κουαρτέτο της, ένα σύνολο από εξαιρετικούς νέους jazz μουσικούς τής ελληνικής σκηνής, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, στο café του Νομισματικού Μουσείου.

H Μιράντα Βερούλη στο café του Νομισματικού Μουσείου

Με το γνήσιο βραζιλιάνικο feeling της Μιράντας στη φωνή, το γκρουπ διασκευάζει αγαπημένα θέματα των Jobim, Caetano Veloso, Baden Powell, Marcos Valle, Jorge Ben κ.ά., και δημιουργεί ένα μοναδικό και άκρως γοητευτικό ήχο, με το groovy jazz organ του Μιχάλη Κατσαρού, τους σαρωτικούς αυτοσχεδιασμούς του Τζώρτζη Τσιρόπουλου στο τενόρο σαξόφωνο και το ακαταμάχητο στυλ του Aναστάση Γούλιαρη στα τύμπανα. Θα τους απολαύσουμε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9 μ.μ.

H Mιράντα Bερούλη, είναι τραγουδίστρια/τραγουδοποιός με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική jazz και world σκηνή. Πρόσφατα γιόρτασε τα 20 χρόνια βραζιλιάνικης μουσικής τραγουδώντας στο πλάι των θρυλικών ερμηνευτών της bossa nova. Jaques & Paula Morelenbaum, στο πλαίσιο του Tinos Jazz Festival. Στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί τους στη Νέα Υόρκη, για να ηχογραφήσουν μια δίγλωσση εκδοχή του εμβληματικού τραγουδιού του Caetano Veloso, “Coração Vagabundo”, σε ενορχήστρωση Πέτρου Κλαμπάνη και ελληνικό στίχο δικό της.

Παίζουν:
Μιράντα Βερούλη | φωνή
Τζώρτζης Τσιρόπουλος | σαξόφωνο
Μιχάλης Κατσαρός | jazz organ
Αναστάσης Γούλιαρης | τύμπανα

Ημερομηνία: 20/09/2018
Στις 21.00

Τοποθεσία:
Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Τηλ.: 210 3610067

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox