Αδημονία για τη συναυλία Μποτσέλι στη Χαλκιδική

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του μοναδικού Αντρέα Μποτσέλι στη Σάνη της Χαλκιδικής έχουν εξαντληθεί για την αυλαία του 20ου φεστιβάλ. 

Αδημονία για τη συναυλία Μποτσέλι στη Χαλκιδική

Το Sani Festival υποδέχεται στις 20 Αυγούστου τον διεθνούς βεληνεκούς τενόρο Αντρέα Μποτσέλι σε μια συναυλία που θα σηματοδοτήσει τα 30 χρόνια ιστορίας του φεστιβάλ.

Ο Bocelli κατάφερε να ανεβάσει την κλασική μουσική στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα "Romanza", "Sacred Arias", "Sì" και "Believe" ενώ το αδιαμφισβήτητο κύρος του στην παγκόσμια μουσική σκηνή επισφραγίζει σειρά διεθνών βραβείων. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως η Celine Dion, ο Elton John, η Dua Lipa και ο Ed Sheeran.

Η Celine Dion έχει πει για τη φωνή του: "Αν ο Θεός τραγουδά, η φωνή του πρέπει να μοιάζει σαν του Andrea Bocelli". Το 2020, εν μέσω πανδημίας, ο "μαέστρος" παρουσίασε το "Music forHope" στον εγκαταλελειμμένο καθεδρικό ναό του Μιλάνου, μία από τις μεγαλύτερες μουσικές livestream παραστάσεις όλων των εποχών. Στη σκηνή θα τον συνοδεύσει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του Carlo Bernini και η σοπράνο Cristina Pasaroiu με την καλλιτέχνη Athena Andreadis σε guest εμφάνιση.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της 20ης Αυγούστου έχουν εξαντληθεί.