Νέος χώρος και νέα ημερομηνία για το beach party του Κωστή Μαραβέγια

Το beach party του Κωστή Μαραβέγια μεταφέρεται στην Α’ Πλαζ Βούλας το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Νέος χώρος και νέα ημερομηνία για το beach party του Κωστή Μαραβέγια


Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι,

η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα του Κωστή Μαραβέγια για το μεγάλο Beach Party του καλοκαιριού στις 09 Ιουλίου, είναι μοναδική και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Ωστόσο, επιθυμία τόσο του ίδιου του καλλιτέχνη όσο και των υπολοίπων συντελεστών είναι η μεγάλη αυτή συναυλία να πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και τη σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων, ώστε να αποτελέσει μια συνολικά αξέχαστη εμπειρία!

Για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την εκδήλωση προέχει η σύμπνοια και η χαρά. Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αλλιώς αυτή η μεγάλη μουσική γιορτή.

Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, κο Κωσταντέλλο και συναποφασίσαμε να μεταφέρουμε το Maraveyas Beach Party, στην Α’ Πλαζ Βούλας, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Ό,τι υποσχεθήκαμε και ό,τι ονειρευτήκαμε θα γίνει έτσι ακριβώς κι ακόμα μεγαλύτερο πάνω στο κύμα, στην μοναδική αύρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια συναυλία δίπλα στη θάλασσα, πάνω στην άμμο, με τον Κωστή Μαραβέγια και τους φίλους του, τραγουδιστές και βιρτουόζους μουσικούς να μας ξεσηκώνουν για τα καλά!

Στις 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν, αμέσως μετά τις αυγουστιάτικες διακοπές, δίνουμε ραντεβού σε μια από τις ομορφότερες παραλίες, στην Α’ Πλαζ Βούλας και συναντιόμαστε ξανά σαν μια μεγάλη παρέα, σε ένα beach party όπου το κέφι και η μουσική θα πρωταγωνιστούν και πάλι!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν αγαπημένοι guests και πολλές εκπλήξεις που θα χαράξουν στην μνήμη μας την ημέρα αυτή, σαν ένα από τα ωραιότερα beach party της ζωής μας!

Τέλος, από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΤΑΔ για τη συνεργασία, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

INFO

Maraveyas Beach Party
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Α’ Πλαζ Βούλας

H προπώληση συνεχίζεται:
viva.gr
Τηλεφωνικά στο 11876
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt

Εισιτήρια
Προπώληση: 15€
Γενική είσοδος: 20€

*Τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί θα ισχύουν κανονικά και για τη νέα ημερομηνία.