Athens Release: Την Πέμπτη (30/6) οι Pet Shop Boys

Η περιοδεία «Dreamworld» φέρνει το βρετανικό δίδυμο    Pet Shop Boys   ξανά στην Αθήνα (Πλατεία Νερού, 30/6)

Athens Release: Την Πέμπτη (30/6) οι Pet Shop Boys

To Release Athens υποδέχεται τους Pet Shop Boys, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού.

Οι Neil Tennant και Chris Lowe, το πιο επιτυχημένο ντουέτο στην ιστορία της Βρετανικής σκηνής, έρχονται στην Αθήνα με το εντυπωσιακό “Dreamworld: The Greatest Hits Live” show τους, γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Μαζί τους, οι απολαυστικοί Thievery Corporation και ο Κ. Βήτα, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Στέρεο Νόβα, στην πιο πολύχρωμη βραδιά του φετινού καλοκαιριού!Από την ημέρα που υπέγραψαν στην Parlophone Records, οι Pet Shop Boys ξεκίνησαν να γράφουν ιστορία στο χώρο της pop μουσικής.

Οι αριθμοί ζαλίζουν: 42 Top-30 singles, 22 Top-10 hits, 4 no 1, 14 Top-10 albums στο Ηνωμένο Βασίλειο και αντίστοιχη, αν όχι ακόμα μεγαλύτερη, επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο.“It’s A Sin”, West End Girls”, “Heart”, “Go West”, “Always On My Mind”, “Love Comes Quickly”, “Domino Dancing”, “What Have I Done To Deserve This”, “Suburbia”, “Being Boring”, “Can You Forgive Her”, “Left To My Own Devices”, “Se A Vida E (That’s The Way Life Is)”είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα τραγούδια που μας έχουν χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία θα απολαύσουμε ζωντανά το βράδυ της 30ης Ιουνίου 2022.

Αναγνωρισμένοι διεθνώς ως ένα από τα πιο επιτυχημένα downtempo σχήματα, οι Thievery Corporation δημιουργήθηκαν όταν οι Rob Garza και Eric Hilton συναντήθηκαν στη Washington, το 1995.Αυτό, όμως, που τελικά τους κράτησε στην κορυφή της μουσικής σκηνής, όλα αυτά τα χρόνια, είναι οι ζωντανές εμφανίσεις τους.

Ένα πραγματικά σπουδαίο live act, με μια φοβερή μπάντα και τραγουδιστές από κάθε κουλτούρα του πλανήτη, οι Thievery Corporation κάθε φορά προσφέρουν κάτι καινούργιο.Από τη στιγμή που το ντεμπούτο των Στέρεο Νόβα έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική δισκογραφία, ο Κωνσταντίνος Βήτα με την παρέα του θα άλλαζε για πάντα το τοπίο στα μουσικά πράγματα του τόπου. Ως στιχουργός, θα εξέφραζε καλύτερα από κάθε άλλον τη ζωή στο αστικό περιβάλλον της Αθήνας και, ως συνθέτης, θα εισήγαγε το, σχεδόν ανυποψίαστο, κοινό στον κόσμο της ηλεκτρονικής-χορευτικής μουσικής που εκείνη την εποχή ζούσε την καλλιτεχνική και δημιουργική της κορύφωση.Με τη νέα του δουλειά, “Neapoly”, την οποία συνυπογράφει με τον Νίκο Πατρελάκη, να έχει μόλις κυκλοφορήσει, ο Κ. Βήτα θα ανέβει στη σκηνή του Release Athens 2022 για ένα set γεμάτο από τις καλύτερες στιγμές του, τραγούδια και ορχηστρικές συνθέσεις πλημμυρισμένες από ηλεκτρονικούς ήχους που δημιουργούν μια hip hop και IDM ψηφιακή αισθητική.