Οι Acid King live στο An Club

Οι συγκλονιστικοί stoner/doom/sludge Καλιφορνέζοι Acid King , επιστρέφουν στην χώρα μας για ένα ανεπανάληπτο live show στο An Club!

Οι Acid King live στο An Club

Από τα έγκατα της γης, θα αναδυθούν γκρούβες μεγατόνων που θα διαλύσουν τα πάντα στο πέρασμα τους! Μια συμπαντική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Δημιουργήθηκαν το 1993 από την πρωτοπόρα δημιουργό, τραγουδοποιό και κιθαρίστρια Lori S., τον ντράμερ Joey Osbourne και τον μπασίστα Peter Lucas. Οι Acid King έχουν ως τώρα καταθέσει στους αμέτρητους fan τους, τέσσερα στούντιο άλμπουμ και δύο EP!

Το όνομα του συγκροτήματος είναι εμπνευσμένο από τα εγκλήματα του Ricky Kasso, ο οποίος δολοφόνησε τον φίλο του Gary Lauwers στο Northport της Νέας Υόρκης στις 16 Ιουνίου 1984. Ο Kasso αποκαλούταν «Acid King» από τους συνομηλίκους του, λόγω της χρόνιας χρήσης του σε παραισθησιογόνες ναρκωτικές ουσίες. Το debut EP του συγκροτήματος διαθέτει μια φωτογραφία του Kasso στο εξώφυλλό του.

Αξιοσημείωτο στην πορεία του συγκροτήματος, είναι η παρουσία τους σε δύο βιβλία – την Εγκυκλοπαίδεια του Heavy Metal και το A to Z της Doom, Gothic & Stoner Metal – και τα δύο δημοσιεύθηκαν το 2003.

Current members

Lori S. – guitar, vocals, lyrics (1993–present)

Rafa Martinez – Bass

Bil Bowman – Drums

Ημερομηνία:

16/10/2018

21.00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

21 0330 5056

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox