Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC live στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 θα ταρακουνήσουν την Ελευσίνα με την μοναδική πανκοπανηγυροψυχεδέλεια τους επι σκηνής!

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC live στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ; Με αυτό το ερώτημα ξεκίνησαν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, όταν ο Γιώργος Σταυρίδης (νταούλι, θρακιώτικη λύρα, φωνή) και ο Βαΐτσης Χαρακοπίδης (γκάιντα, καβάλ, ζουρνάς, φωνή) βρέθηκαν το 2008 και ξεκίνησαν να παίζουν τα τραγούδια των διαφορετικών μουσικών ειδών που αγαπάνε.

Με εμφανίσεις σε πολύ διαφορετικά μέρη (γάμους, πανηγύρια, δρόμους, φεστιβάλ κλπ) και με οδηγό το πάθος τους για τη μουσική συνάντησαν σε ένα αυτοσχεδιαστικό jam session τον Πάνο Γκίνη με την κιθάρα του και πλέον οι Θραξ Πανκc είναι ασταμάτητοι!

Αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους, χωρίς η λέξη Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια να φτάνει για να περιγράψει τον ήχο τους. Οι τρεις Θρακιώτες με εργαλεία τους γκάιντες, λύρες, νταούλια, πετάλια, αλλά και την αστείρευτη ενέργεια και το χιούμορ τους, παρασέρνουν στο διάβα τους κάθε αναστολή οδηγώντας σε ένα πρωτόλειο γλέντι καθώς αναμειγνύουν τις μεγάλες τους αγάπες, την παράδοση με τον σκληρό ήχο. Κανείς δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος όταν παίζουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC!

Επιμέλεια ήχου: Μάρκος Κουτσιανάς

Επιμέλεια παραγωγής: Goodheart productions

Φωτογραφία: ©Δημήτρης Καπάνταης

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Αισχύλεια 2018: Εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής στην Ελευσίνα

Ημερομηνία:

31/08/2018

Ώρα : 20:30

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

http://www.aisxylia.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox