Οι Shahmen live στο Gagarin 205

Οι Shahmen έρχονται στην Αθήνα στο πλαίσιο της περιοδείας τους Poison World Tour, για ένα live στο Gagarin 205 την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι Shahmen live στο Gagarin 205

Shahmen: the illest 7 letter word since OutKast or Nirvana. “Skin the color of bark. Clothes smelling like trees.”

Με αυτό το πρώτο στίχο από το εκρηκτικό τους κομμάτι “MARK”, οι Shahmen έσπειραν τον καρπό που θα τους δημιουργούσε ένα πιστό και πολύ ιδιαίτερο κοινό παγκοσμίως!

Από το κλασσικό τους άλμπουμ “All InThe Circle”, το Mark μετά από 3 χρόνια συνεχίζει να είναι viral σε βίντεο που αφορούν racing, gaming, action sports, έχοντας φτάσει no1 στο iTunes και ξεπερνώντας τα 25 εκατομμύρια streams και 650000 followers στο Shazam!

Το καινούργιο άλμπουμ ‘California is Cold’ είναι η μεγαλύτερη τους επιτυχία φτάνοντας στα Top 200 άλμπουμ σε 15 χώρες στην Apple Music. Τα εμβληματικά βίντεο Black Flowers & Poison με φόντο τα στενά του Τόκιο και την έρημο της Καλιφόρνια προσέλκυσαν εκατομμύρια καινούργιους fans.

Χαρακτηριστικό τους, οι στοιχειωμένες μελωδίες και το βαθύ μπάσο με αποκορύφωμα τη μοναδική φωνή του ραπερ Bless, με βραχνό γρύλισμα σαν του λύκου και flow σκοτεινό όσο και τα lyrics του.

Για πρώτη τους φορά σε περιοδεία, οι Shahmen με το “Poison World Tour” συμπεριλαμβάνουν σε συνεργασία με την Noiz Productions την Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο Gagarin για να ζήσουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Opening act: Zωγράφος

Μετά από απουσία 2 χρόνων από τα μουσικά δρώμενα και με μια μακρά πορεία στο χώρο του ελληνικού hip hop, ο Ζωγράφος μας ξανά συστήνεται, πιο ώριμος από ποτέ, τόσο στιχουργικά όσο και ερμηνευτικά…

Στο πλευρό του σε αυτή την νέα προσπάθεια ο Wise ο οποίος τον πλαισιώνει μαζί στην σκηνή και έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής παραγωγής στις νέες δουλειές που ετοιμάζουν…

Ημερομηνία:

14/09/2018

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.gagarin205.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox