Κλείνει 30 χρόνια το Sani Festival στη Χαλκιδική

Μεγάλα ονόματα της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής και φέτος στο Sani Festival που γιορτάζει τα τριάντα χρόνια του. Το πρόγραμμα κλείνει με τον Αντρέα Μποτσέλι! 

Κλείνει 30 χρόνια το Sani Festival στη Χαλκιδική

Γιορτάζοντας τα 30 του χρόνια το Sani Festival συγκεντρώνει στη Χαλκιδική θρύλους της jazz, pop, rock μουσικής σκηνής, και κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές, Το φεστιβάλ 2022 αρχίζει στις 9 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και τις 20 Αυγούστου, όπως πάντα στο Λόφο Σάνης.

30 Χρόνια Sani Festival: Μια ιστορία αγάπης για τη μουσική και την τέχνη, που χάραξε πορεία καινοτομίας, ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Μια επιχειρηματική πρωτοβουλία πέρα από κάθε προσδοκία, που αποτέλεσε γέφυρα μεταξύ τουρισμού και πολιτισμού. Μια διαδρομή διεθνούς αναγνώρισης και εμβέλειας, που συνέδεσε τη γωνία αυτή του χάρτη της Ελλάδας με την παγκόσμια μουσική σκηνή. Ένα φεστιβάλ που φέτος θα φιλοξενήσει στο επίκεντρο της γιορτής του το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χώρας, την επετειακή συναυλία του πιο αγαπητού τενόρου του κόσμου, του Αντρέα Μποτσέλι στις 20 Αυγούστου.

Ζωντανοί θρύλοι της τζαζ, ποπ και ροκ σκηνής για τους οποίους το φεστιβάλ αποτελεί έναν από τους λίγους επιλεγμένους σταθμούς στην περιοδεία τους, καλλιτέχνες που επιστρέφουν μετά από δεκαετίες στην Ελλάδα, αποτελούν μερικές από τις μουσικές προτάσεις που συνθέτουν τη φετινή γιορτή: Chucho Valdés, Paquito D’Rivera, Al Di Meola, Jack Savoretti, Bob Geldof. Η ροκ και ποπ μουσική έρχονται να συμπεριληφθούν για πρώτη φορά στο μουσικό ρεπερτόριο του φεστιβάλ, έναν θεσμό που συνεχώς εξελίσσεται. Ταυτόχρονα, οι δύο ελληνικές παραγωγές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον εορτασμό των 30 χρόνων ένδειξη ενός θεσμού που καινοτομεί και δημιουργεί, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων ερμηνευτών: Μανώλης Μητσιάς, Χρήστος Θηβαίος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Πέννυ Μπαλτατζή, Δημήτρης Μπάσης, Ρένα Μόρφη, Δώρος Δημοσθένους, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Καλλιόπη Πούσκα.

Το πρόγραμμα του φετινού Sani Festival

JAZZ ON THE HILL

09.07 ΣΑΒΒΑΤΟ

Chucho Valdés & Paquito D’Rivera Reunion

JAZZ ON THE HILL

16.07 ΣΑΒΒΑΤΟ

Al Di Meola

Acoustic Trio

INTERNATIONAL SOUNDS

23.07 ΣΑΒΒΑΤΟ

Jack Savoretti

INTERNATIONAL SOUNDS

30.07 ΣΑΒΒΑΤΟ

Bob Geldof

and the Bobkatz

GREEKVARIATIONS

06.08 ΣΑΒΒΑΤΟ

Ξενοδοχείο Aσμάτων: 30 χρόνια νότες – ο Λόφος και η Θάλασσα

Μανώλης Μητσιάς, Χρήστος Θηβαίος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Πέννυ Μπαλτατζή

GREEK VARIATIONS

13.08 ΣΑΒΒΑΤΟ

Mediterranean Project: η Ελλάδα & ο κόσμος

Δημήτρης Μπάσης, Ρένα Μόρφη, Δώρος Δημοσθένους, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Καλλιόπη Πούσκα

CLASSICALWAVES

20.08 ΣΑΒΒΑΤΟ

Andrea Bocelli. Γιορτάζοντας με τον πιο αγαπητό τενόρο του κόσμου

Jack Savoretti

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΗΣ ΣΑΝΗΣ ΣΤΙΣ 21:30