Eurovision 2022: Οι εμφανίσεις όλων των φαβορί του τελικού (vids)

Σε εξέλιξη ο τελικός της φετινής Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας - Δείτε τις εμφανίσεις όλων των φαβορί  

Eurovision 2022: Οι εμφανίσεις όλων των φαβορί του τελικού (vids)

Σε εξέλιξη ο τελικός της φετινής Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας και το πρώτο φαβορί που ανέβηκε στη σκηνή του Πάλα Ολίμπικο ήταν η συμμετοχή της οικοδέσποινας Ιταλίας με το δίδυμο των Mahmood και Blanco και το τραγούδι «Brividi». Όπως ήταν λογικό, το γήπεδο σείστηκε στην εμφάνισή τους που ομολογουμένως ήταν πολύ καλή.

Eurovision 2022: Μπράβο Αμάντα! Μάγεψε την Ευρώπη με το «Die Together»! (vids)

Ακολούθησε η συμμετοχή της Ισπανίας με τη Chanel και το «SloMo». Θυμίζοντας σε πολλά τη Φουρέιρα, ξεσήκωσε το κοινό με το μπρίο της.

Λίγο αργότερα ήταν η ώρα των Ουκρανών που παίζονται πρώτοι στα στοιχήματα εδώ και καιρό. Οι Kalush Orchestra με το «Stefania» σήκωσαν στο πόδι το γήπεδο και αποθεώθηκαν. Στο τέλος έστειλαν το μήνυμά τους και για τον πόλεμο στη χώρα τους.

Λίγο μετά την εμφάνιση της Ελλάδας, ήταν και η σειρά της Σουηδίας να βγει στη σκηνή του Πάλα Ολίμπικο. Η Cornelia Jakobs με το πιασάρικο, γιουροβιζιονικό «Hold Me Closer» κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Το Ηνωμένο Βασίλειο μετά από χρόνια είναι στα φαβορί του διαγωνισμού της Eurovision! Υπεύθυνος γι΄ αυτό ο Sam Ryder που με το «Space Man» και την ιδιαίτερη φωνή του έχει μαγνητίσει την Ευρώπη!

Προς το κλείσιμο, το πιο ιδιαίτερο τραγούδι του τελικού. Αυτό της Σερβίας. Η Konstrakta με το «In corpore sano» έχει διχάσει το κοινό αλλά τα πιο πολλά σχόλια είναι διθυραμβικά!

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του τελικού παρακάτω: