Συναυλία για τα 35 χρόνια του Θεάτρου Πέτρας

Το Θέατρο Πέτρας συμπληρώνει 35 χρόνια πολιτισμού και τα γιορτάζει με μία μεγάλη συναυλία με τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιάννη Κότσιρα, Δημήτρη Μπάση και Βασίλη Παπακωνσταντίνου τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Συναυλία για τα 35 χρόνια του Θεάτρου Πέτρας

Ίως κανένας δεν πίστευε ότι ένα νταμάρι στα Δυτικά Προάστια θα γινόταν κοιτίδα πολιτισμού, σημείο αναφοράς για το λεκανοπέδιο και για όλη τη χώρα. Εκατοντάδες καλλιτέχνες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ,παρουσίασαν τη δουλειά τους στην Μουσική, στο Θέατρο και στο Χορό και μας κράτησαν συντροφιά τα καλοκαίρια.

Άνθρωποι του Πολιτισμού και της Τέχνης, Έλληνες και Ξένοι άφησαν το αποτύπωμά τους με νέες Ιδέες και Τάσεις και γιορτάστηκαν εδώ, εκατοντάδες επέτειοι και αφιερώματα.

Είναι τιμή για εμάς τους Πετρουπολιώτες, οι αναφορές παρουσίας στο Θέατρο Πέτρας στα βιογραφικά των καλλιτεχνών και οι διπλωματικές εργασίες που κατατίθενται στις Πανεπιστημιακές σχολές με θέμα το “Θέατρο Πέτρας”.

Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την Αγάπη του κόσμου και των Καλλιτεχνών για το Θέατρό μας, χαρίζοντας σε όλους κι άλλες καλοκαιρινές βραδιές μελωδικές, χαρούμενες και δροσερές με θέα την Αθήνα.

Γιορτάζουμε τα 35 χρόνια αυτού του σπουδαίου θεάτρου με μία συναυλία όπου συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές όπως η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης και φυσικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αλλά και Πετρουπολιώτες καλλιτέχνες… και συμμετοχές έκπληξη! Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Συντελεστές:
Θέατρο Πέτρας – 35 χρόνια πολιτισμού
35 χρόνια γεμάτα τραγούδι, μουσική, θέατρο!

“Τα Τραγούδια της Πέτρας”

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Ημερομηνία: 03/09/2018
Ώρα: 21.00

Eισιτήρια:
Κανονικό 12€ | Μειωμένο 10€ (Άνεργοι,ΑμΕΑ,Άνω των 65,Φοιτητές,Μαθητές) | Παιδιά έως 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ

Προπώληση:
https://www.viva.gr/

ΠΗΓΗ: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox