Eurovision 2022 - Αμάντα Γεωργιάδη: Η άβολη ερώτηση που δέχτηκε (vids)

Η άβολη ερώτηση που δέχτηκε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision, Αμάντα Γεωργιάδη 

Eurovision 2022 - Αμάντα Γεωργιάδη: Η άβολη ερώτηση που δέχτηκε (vids)

Στο ρυθμό της Eurovision κινείται το Τορίνο τις τελευταίες ημέρες, με τους εκπροσώπους των 40 χωρών να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό.

Ανάμεσά τους και η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα ερμηνεύσει το «Die Together» για την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια έχει πραγματοποιήσει ήδη τις δύο πρώτες πρόβες και μετράει αντίστροφα μέχρι να εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στις 10 Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης πρόβας, η ελληνική συμμετοχή βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής η Αμάντα Γεωργιάδη ήρθε σε δύσκολο θέση μετά από μια ρατσιστική ερώτηση που της έκανε ένας δημοσιογράφος από την Πολωνία.

Συγκεκριμένα, τη ρώτησε γιατί η Ελλάδα επιλέγει τραγουδίστριες οι οποίες είναι ομογενείς και δεν μένουν στη χώρα.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική να φέρνουν πίσω οι διοργανωτές Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;» ήταν η ακριβής ερώτηση που έκανε ο ρεπόρτερ στην Αμάντα και την έφερε σε αμηχανία.

Η νεαρή σάστισε, ήρθε σε δύσκολη θέση και εκ μέρους της απάντησε η υπεύθυνη της ελληνικής συμμετοχής, σημειώνοντας: «Πιστεύουμε πως η Αμάντα αλλά και οι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι καλλιτέχνες και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αφήσουμε αυτά τα ταλέντα να λάμψουν».