Χαμός με την καυτή υποψηφιότητα της Αλβανίας στην Eurovision

Κατέβηκαν οι φωτογραφίες της Αλβανικής υποψηφιότητας από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision

Χαμός με την  καυτή υποψηφιότητα της Αλβανίας στην Eurovision

Eurovision 2022: Οι φωτογραφίες από τη χτεσινή πρόβα της Αλβανίας στον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού της Eurovision διαγράφηκαν και αντικαταστάθηκαν από άλλες

Η Αλβανία αποφάσισε να στείλει στον μουσικό διαγωνισμό ένα γερό χαρτί, τη Ρονέλα Χαγιάτι με το τραγούδι Sekret! Η 33χρονη Αλβανίδα καλλιτέχνιδα έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει την Ευρώπη.

Η πληθωρική της παρουσία ήταν αρκετή για να ξεχωρίσει αρχικά ανάμεσα σε 17 καλλιτέχνες στο Festivali i Këngës 60 και να επιλεχθεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα της. Λίγο η βαλκανική μελωδία, λίγο η εκρηκτική της εμφάνιση πλαισιωμένη από την άρτια χορογραφία συμβάλλουν σ' ένα αποτέλεσμα που δεν έχει όμοιό του.

Η αποστολή της Αλβανίας είναι στο Τορίνο και έκανε την πρώτη της πρόβα... Ωστόσο μάλλον το παράκανε με τα ερωτικά υπονοούμενα και κάποιες αλμυρές φωτογραφίες κόπηκαν όπως ήταν αναμενόμενο προκαλώντας την αντίδραση της Ρονέλα στα social media.

H Αλβανίδα τραγουδοποιός και τραγουδίστρια θα πρέπει, για το καλό της και για το καλό της υποψηφιότητας της χώρας της, να αντιληφθεί πού μπαίνει η διαχωριστική γραμμή σε αυτό που αποκαλούμε δημόσια αιδώ.