Πάρτι με Dj Zonneveld στο Βοτανικός Live Stage

Έντονη ενέργεια υπόσχεται ο Ολλανδός dj Reinier Zonneveld την Κυριακή (10/4) στο Βοτανικός Live Stage

Πάρτι με Dj Zonneveld στο Βοτανικός Live Stage

Ο διεθνούς φήμης Ολλανδός DJ Reinier Zonneveld, από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς/remixers, έρχεται στο Βοτανικός Live Stage, την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, για ένα live με έντονη ενέργεια και techno! Το πάρτi θα ανοίξει η ανερχόμενη Γαλλίδα OKO DJ πριν παραδώσει τη σκυτάλη στη σπουδαία Βρετανή Willow, για δύο εξίσου πολυαναμενόμενα sets.

Ο31χρονος Reinier Zonneveld, από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς techno της εποχής, έχει κατακτήσει τη σύγχρονη σκηνή χάρη στη μοναδική του άποψη για το συγκεκριμένο είδος. Γνωστός για τις δυνατές ζωντανές εμφανίσεις του, που περιέχουν μόνο δικές του παραγωγές, σε σημαντικά φεστιβάλ και sold-out clubs σε όλες τις ηπείρους, ο ήχος του Zonneveld κερδίζει υποστηρικτές ανά τον κόσμο.

Αφού έγινε resident στα θρυλικά Awakenings και Time Warp, φέτος κάνει ένα βήμα παραπέρα εγκαινιάζοντας το δικό του φεστιβάλ, το NOW. Ο Reinier διευθύνει επίσης την αναγνωρισμένη εταιρεία Filth On Acid, η οποία ιδρύθηκε στις αρχές του 2017.

Καθώς οι παραγωγές και τα live set του Reinier Zonneveld, είναι επηρεασμένα τόσο από το κλασικό του υπόβαθρο όσο και από τις δικές του rave εμπειρίες, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ήχος του έχει απίστευτο εύρος, καλύπτοντας ένα φάσμα από βαθιά μελωδικά κομμάτια μέχρι acid techno. Το μουσικό του ταλέντο λάμπει πραγματικά στις μαγευτικές του εμφανίσεις, στις οποίες τον βλέπουμε να ξεδιπλώνει την εντυπωσιακή του δισκογραφία αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, από την έναρξη της καριέρας του, εξελίχθηκε από underground καλλιτέχνης στον πιο περιζήτητο headliner, κατορθώνοντας πάντα να ενθουσιάζει το κοινό του.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Reinier Zonneveld θα επηρεάσει περαιτέρω τη σημερινή παγκόσμια techno σκηνή με τις μοναδικές παραγωγές του και τα live set του για τα επόμενα χρόνια και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Πηγή: avopolis.gr