Μαγική βραδιά με «Led Zeppelin» στη Θεσσαλονίκη

Το «Led Zeppelin Symphonic» έρχεται για να μαγέψει το κοινό της Θεσσαλονίκης, για μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης.

Μαγική βραδιά με «Led Zeppelin» στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, μετά τις δύο μαγικές sold-out βραδιές που μας χάρισαν στο Ηρώδειο πέρσι το καλοκαίρι και μετά το sold out στο εμβληματικό Palladium του West End στο Λονδίνο, το «Led Zeppelin Symphonic» έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

Καταξιωμένοι μουσικοί και τραγουδιστές της βρετανικής σκηνής και το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών, παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα hits των θρυλικών Led Zeppelin.

Για πάνω από 50 χρόνια οι Led Zeppelin λατρεύονται από εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Το «Led Zeppelin Symphonic» είναι μια γνήσια και αυθεντική παρουσίαση της μουσικής του συγκροτήματος, με την προσθήκη συμφωνικής ορχήστρας, που δημιουργεί για τους fans των Zeppelin μια συναρπαστική εμπειρία που ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη.

Τρεις φανταστικοί ερμηνευτές της ροκ ενώνονται στη σκηνή μαζί με μια ροκ μπάντα που απαρτίζεται από σημαντικούς μουσικούς του Ηνωμένου Βασιλείου, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου κιθαρίστα Andy Jones και την συμμετοχή του διάσημου drummer Alex Marchisone, που μετράει εκατοντάδες συμμετοχές σε συναυλίες, παραστάσεις και ηχογραφήσεις, σε όλη την Ευρώπη.

Μαζί τους, κορυφαία Συμφωνική Ορχήστρα, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Richard Sidwell, που μάγεψε πρόσφατα το ελληνικό κοινό στις δύο sold out παραστάσεις τους στο Ηρώδειο!

Την ερμηνεία αναλαμβάνουν τρεις σπουδαίοι τραγουδιστές της βρετανικής μουσικής σκηνής, γνωστοί στο Αθηναϊκό κοινό από την περσινή sold-out επιτυχία του Led Zeppelin Symphonic στο Ηρώδειο:

O Peter Eldridge, ένας από τους πρωταγωνιστές στο original Λονδρέζικο cast του “We Will Rock You”.

Ο Jesse Smith, κεντρικός τραγουδιστής της καναδέζικης ροκ μπάντας CAUTERIZE, με πολλές cover ερμηνείες σε τραγούδια των Who και των Led Zeppelin, για τις οποίες, η φωνή του, έχει χαρακτηριστεί, ως όμοια με την φωνή του τραγουδιστή-θρύλου των Led Zeppelin, Robert Plant.

Τέλος, μαζί τους, η Mollie Marriott, που μοιράστηκε τη σκηνή με τον Robert Plant για μια συναυλία-εορτασμό των 80ων γενεθλίων του μπασίστα Bill Wyman, του ιδρυτή των Rolling Stones, στα τέλη του 2016!

Στην συναυλία ακούγονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες των Led Zeppelin, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων Whole Lotta Love, Black Dog, Kashmir, Rock & Roll, Dazed & Confused και –βέβαια– το Stairway To Heaven.

Ημερομηνία: 28/6/2022 (21:00)

Θέατρο Γης, Τριανδρία, Θεσσαλονίκη

Eισιτήρια: Από 35€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Τηλ: 2315200200 | ntng.gr