Eurovision 2022: Ο κύβος ερρίφθη, με Ανδρομάχη στο Τορίνο η Κύπρος

Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision - Την Τετάρτη η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού 

Eurovision 2022: Ο κύβος ερρίφθη, με Ανδρομάχη στο Τορίνο η Κύπρος

Η στιγμή έφτασε για την πρώτη μετάδοση του τραγουδιού της Κύπρου για τη φετινή Eurovision και η τηλεόραση του ΡΙΚ μας πληροφορεί για το πότε και που θα το ακούσουμε για πρώτη φορά.

Η συμμετοχή της Κύπρου θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την εκπομπή “‘Όλα στον αέρα” την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 16.30 (15:30 CET) μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης του ΡΙΚ1.

Στην εκπομπή θα προβληθεί το επίσημο video clip του τραγουδιού, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ogaegreece.com η φετινή συμμετοχή του νησιού της Αφροδίτης έχει έντονο έθνικ ύφος και μάλιστα περιλαμβάνει και ελληνικό στίχο! Η καλλιτέχνις που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες για να εκπροσωπήσει την Κύπρο ήταν η Ανδρομάχη κάτι που ταίριαζε και με το ύφος του τραγουδιού! Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, αλλά η επιλογή της Ανδρομάχης που ανήκει στην Panik Records έχει επιβεβαιωθεί και από διάφορα μέσα ενημέρωσης. Στο στούντιο του “Όλα στον αέρα” θα βρίσκεται και η εκπρόσωπος της Κύπρου, ενώ θα μιλήσουν και μέλη της συνθετικής ομάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ιδιαίτερα ξεσηκωτικό έθνικ κομμάτι που θα κληθεί η Ανδρομάχη να ερμηνεύσει στη σκηνή του Τορίνο φέρει την υπογραφή μιας δυνατής δημιουργικής ομάδας-έκπληξη, ανάμεσα στην οποία υπάρχει και ένας Κύπριος καλλιτέχνης. Σε αυτή την ομάδα βρίσκουμε τον συνθέτη μεγάλων επιτυχιών τόσο στη Eurovision όσο και στην ευρύτερη μουσική σκηνή, τον Alex P σε συνεργασία και με άλλα ονόματα που θα αποκαλυφθούν στις 9 Μαρτίου!

Σύμφωνα με όσα επίσης έχουν διαρρεύσει, o γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, Γιώργος Παπαδόπουλος, έχει επιμεληθεί στιχουργικά το τραγούδι.