Eurovision 2022: Φαντασμαγορική η σκηνή του φετινού διαγωνισμού (pic)

Φαντασμαγορική η σκηνή του φετινού διαγωνισμού της Eurovision που θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο

Eurovision 2022: Φαντασμαγορική η σκηνή του φετινού διαγωνισμού (pic)

Η Rai, που θα διοργανώσει τον φετινό 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αποκάλυψε την εντυπωσιακή σκηνή στην οποία θα εμφανιστούν οι 41 καλλιτέχνες στο Τορίνο αυτόν τον Μάιο.

Οι καλλιτέχνες μπορούν να ανυπομονούν να εμφανιστούν στο «The Sun Within» – μια φιλόδοξη νέα σκηνική ιδέα που βασίζεται στις κινήσεις και το φως του ήλιου.

Οι φαν της Eurovision θα παρακολουθήσουν μια θεαματική σκηνή με δυνατότητα προβολής θεατρικής κίνησης, η οποία πλαισιώνεται από νερό και θα έχει έναν καταπράσινο ιταλικό κήπο που θα παρουσιάζεται στο μπροστινό μέρος.

Η καλλιτέχνης και σκηνογράφος Francesca Montinaro είναι το δημιουργικό ταλέντο πίσω από το σχέδιο, το οποίο θα παρουσιάσει κάθε έναν από τους 41 καλλιτέχνες που συμμετέχουν με μοναδικό τρόπο, καθώς ερμηνεύουν τα τραγούδια τους στον υπόλοιπο κόσμο.

«Ο ήλιος, πηγή θεαματικών κινήσεων και τεχνασμάτων φωτός, κυβερνά τη σκηνή και αντιπροσωπεύει την ιταλική μας στάση: πάντα εν κινήσει, επαναστατικός, δημιουργικός, φιλόξενος, παθιασμένος, διαισθητικός. Είμαστε αυτοί που έχουμε τον ήλιο μέσα μας, και αυτός είναι ο τρόπος μας να είμαστε σε αυτόν τον κόσμο», είπε η ίδια.