Η Όλγα Βενέτη ξανά στο Half Note

Μοναδικά ερωτικά τραγούδια από τη φωνή της Όλγας Βενέτη στο Half Note στις 15/2

Η Όλγα Βενέτη ξανά στο Half Note

Η μοναδική ερμηνεύτρια Όλγα Βενέτη επιστρέφει μετά τη sold out βραδιά για μια ακόμα εμφάνιση στη σκηνή του Half Note με μοναδικά, ερωτικά τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.


Η Όλγα Βενέτη δεν τραγουδά μόνο αλλά δίνει κατάθεση ψυχής με την αισθαντική φωνή της, τις μελωδίες που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά, τη μοναδική της παρουσία πάνω στη σκηνή. Μετά από την τελευταία sold out συναυλία της «A Woman's Heart» στο Half Note που συνεπήρε το κοινό και ύστερα από απαίτηση των θεατών, ορίζεται νέο ραντεβού για μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση της μοναδικής ερμηνεύτριας την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 21:00. Λίγες μόλις μέρες μετά τον Άγιο Βαλεντίνο, μελωδίες για τον έρωτα, αξέχαστοι ήχοι για ερωτευμένες γυναίκες, τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και έχουν ερμηνεύσει θρυλικές ερμηνεύτριες, από την Τζένη Βάνου μέχρι την Έντιθ Πιαφ, θα ακουστούν στη σκηνή Half Note σε μια μοναδική βραδιά.

Γυναίκες που ερωτεύονται, που αγαπούν, που ονειρεύονται, που ελπίζουν, που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, γυναίκες από κάθε γωνιά της γης, που έχουν όλες όμως κάτι κοινό… μια Μεγάλη Καρδιά! Άλλωστε ανέκαθεν η γυναικεία καρδιά υπήρξε πηγή έμπνευσης και οι μεγαλύτεροι συνθέτες, Έλληνες και ξένοι, προσπάθησαν να την αποκωδικοποιήσουν μελωδικά, δημιουργώντας ανυπέρβλητες μελωδίες, διαχρονικά τραγούδια. Τραγούδια, που με την αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη, αποκτούν σύγχρονη διάσταση.

Μαζί της εμφανίζονται οι μουσικοί Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου, Διονύσης Αγαλιανός, Πέτρος Σπιθουράκης, Μάρκος Δημόπουλος και Παναγιώτης Κολιαβασίλης.


Half Note Jazz Club
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21:00