Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη μέρα των ερωτευμένων στο Παλλάς

«Όλα για τον έρωτα» από τη Νατάσα Θεοδωρίδου και εκλεκτή παρέα στο Θέατρο Παλλάς στη μέρα των ερωτευμένων. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη μέρα των ερωτευμένων στο Παλλάς

Ειδικά για την γιορτή των ερωτευμένων και σε συνέχεια των εμφανίσεών της, η Νατάσα Θεοδωρίδου, μας προσκαλεί μαζί με τον Κώστα Καραφώτη, σε μια ακόμη μουσική γιορτή, αυτή τη φορά αφιερωμένη στον Έρωτα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 9μ.μ.

Σε αυτή την ειδική βραδιά, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Διονυσίου, και ο Κώστας Καραφώτης, με special guest την Έλλη Κοκκίνου, θα ερμηνεύσουν όλες τις διαχρονικές επιτυχίες, που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε. Οι τέσσερις φίλοι, συμπράττουν επί σκηνής και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μοναδικές εκτελέσεις των πιο ερωτικών τραγουδιών.

Τη συναυλία επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης. Στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό, το υψηλής αισθητικής "Foyer Pallas", από το Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το bar και οι υπηρεσίες εστίασης θα λειτουργήσουν παράλληλα με τη συναυλία.