Light - Snik: Λύνουν τις διαφορές τους σε επαγγελματικό αγώνα μποξ! (vid)

Οι δυο δημοφιλείς τράπερ, Light και Snik, θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαγγελματικό αγώνα μποξ, με τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Light - Snik: Λύνουν τις διαφορές τους σε επαγγελματικό αγώνα μποξ! (vid)

Light και Snik θα λύσουν τις διαφορές τους μέσω αγώνα μποξ! Οι δύο δημοφιλέστεροι τράπερ θα έχουν έτσι την ευκαιρία μακριά από ξύλο του δρόμου και άλλες τέτοιες περιθωριακές νοοτροπίες, να προπονηθούν, να προετοιμαστούν και να κάνουν ένα γερό ξεκαθάρισμα μέσα στα σχοινιά με γάντια και με επαγγελματικούς όρους!

Light και Snik γράφουν μια κάποια ιστορία στην Ελλάδα αφού για πρώτη φορά με επίσημους επαγγελματικούς όρους θα έχουμε ένα τέτοιο ματς-ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε τράπερ, που έχουμε δει να γίνονται στο εξωτερικό κατά κόρον και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα. Όχι μόνο τράπερ, αλλά και Youtuber, σελέμπριτυ κτλ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η αναμέτρηση θα τραβήξει τα βλέμματα της νεολαίας που ακολουθεί τους δύο αυτούς καλλιτέχνες, αλλά και όχι μόνο.

O αγώνας θα γίνει υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επαγγελματικής Πυγμαχίας και τα περισσότερα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς!