Στο VOX «Η εποχή του Θερισμού» με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Επιστροφή της Νατάσσας Μποφίλιου σε κλειστό χώρο, στο VOX με την επιτυχημένη «Εποχή του Θερισμού». 

Στο VOX «Η εποχή του Θερισμού» με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Δύο χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε live σε κλειστό χώρο, η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της ανεβαίνει από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένες παραστάσεις μαζί με τη μπάντα της στη σκηνή του ανανεωμένου VOX, για να παρουσιάσει επιτέλους μια ιδανική εκδοχή της "Εποχής του Θερισμού” που κατάφερε να κερδίσει τους ακροατές και ταξίδεψε με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Φέτος το χειμώνα, βρίσκει το "σπίτι" της στο VOX της Ιεράς Οδού, σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση γεμάτη έμπνευση, ανατροπές και συγκίνηση και με τη σκηνοθετική υπογραφή του Άγγελου Τριαντάφυλλου. Η προπώληση έχει ξεκινήσει μέσω της viva.gr.


«Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε ευγνώμονες βαθιά για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το νέο μας δίσκο και τον αναδείξατε ως τον πιο ευπώλητο της χρονιάς, αλλά και για την συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας. Ανυπομονούμε για τα επόμενα. Είμαστε έτοιμοι για το 2022!» δηλώνουν οι συνετλεστές της παράστασης.