Ξανά στην Ελλάδα η Beth Hart

Επιστροφή στην Ελλάδα τον Ιούνιο για την Αμερικανίδα rock star, Beth Hart, με συναυλία και νέο υλικό στο Θέατρο Βράχων.

Ξανά στην Ελλάδα η Beth Hart

Tρία χρόνια μετά την τελευταία συναυλία της στην Ελλάδα η Beth Hart ετοιμάζεται να μάς επισκεφθεί ξανά σε λίγους μήνες. Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αθήνα και στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων για να ερμηνεύσει για το ελληνικό κοινό παλαιότερες επιτυχίες της αλλά και νέα κομμάτια.

Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «A Tribute to Led Zeppelin», αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου, οπότε θα έχει μαζί στις αποσκευές της αρκετό φρέσκο μουσικό υλικό.

Με αφορμή την κυκλοφορία αυτού του νέου άλμπουμ η δημοφιλής τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή και τη δυναμική σκηνική παρουσία, θα ξεκινήσει την άνοιξη μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική και στην Ευρώπη στο πλαίσιο της οποίας θα κάνει μία στάση και στη χώρα μας. Μετά από την υποχρεωτική συναυλιακή αποχή, λόγω πανδημίας, διανύει πλέον μία από τις πιο δυναμικές περιόδους της καριέρας της, ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, καθηλώνοντας το κοινό σε κάθε της εμφάνιση, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Διαδοχικές sold out συναυλίες σε Αμερική, Ασία, Αυστραλία και Ευρώπη, υποψηφιότητες grammy, 17 επιτυχημένα άλμπουμ και φυσικά συνεργασίες με τεράστια μουσικά ονόματα συνθέτουν τη δυναμική πορεία της Beth Hart στον χώρο της rock μουσικής.

Γνωστή για τον δυναμισμό και το πάθος της, για περισσότερο από δύο δεκαετίες, δίνει την ψυχή της πάνω στη σκηνή και μαγεύει το κοινό της με τις φωνητικές της δυνατότητες και την αστείρευτη ενέργειά της, δημιουργώντας κάθε φορά μια ανεπανάληπτη συναυλιακή εμπειρία.