Το κοινό διαλέγει για τον Νίκο Πορτοκάλογλου

«Ένα φως αναμμένο» στο «Γυάλινο» και ο Νίκος Πορτοκάλογλου ερμηνεύει τα πάντα με τη συνδρομή των καλεσμένων του...

Το κοινό διαλέγει για τον Νίκο Πορτοκάλογλου

Αισθάνεσαι λίγο σαν καλεσμένος στο «Μουσικό κουτί». Στη νέα μουσική παράσταση του Νίκου Πορτοκάλογλου στο «Γυάλινο» με τίτλο «Ένα φως αναμμένο» μπλέκουν αρμονικά το «Whole lotta love» με τη «Μισιρλού», το «Που σαι Θανάση» με το «Paint it black», τα ρεμπέτικα με τη ρέγκε και φυσικά όλες τις επιτυχίες χρόνων του Νίκου Πορτοκάλογλου, από την εποχή των Φατμέ μέχρι σήμερα.

Το πρόγραμμα «Ένα φως αναμμένο», όπως είναι και ο τίτλος του νέου του τραγουδιού, είναι μία γιορτινή παράσταση αντίδοτο στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Κατά τη διάρκειά του ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα θυμηθεί το τραγούδι που έγραψε, το «Ψέματα», με το οποίο λύγισε η τότε κοπέλα του και σύζυγός του μέχρι σήμερα και επέστρεψε μετά τον καυγά τους, αλλά και τα δάκρυα που έχυσε όταν είχε βρεθεί για σπουδές στις Βρυξέλλες, μακριά από όλους, μόνος και τυχαία ανακάλυψε ένα δισκάκι του Βασίλη Τσιτσάνη.

Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία αυτής της παράστασης είναι το στιγμιότυπο των διλημμάτων, όπου το κοινό καλείται να αποφασίσει για το επόμενο τραγούδι, σε ένα διαδραστικό μουσικό παιχνίδι.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις τελευταίες του παραστάσεις με το Juke Box, ο Νίκος Πορτοκάλογλου επέστρεψε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, γεμάτη παλμό και τραγούδι πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε.

Με όχημα τα τραγούδια του αλλά και όσα έχει αγαπήσει από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο σε ευφάνταστες και τολμηρές συνυπάρξεις, ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με την Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρωνα Τσουράπη και τη μπάντα του, τους Ευγενείς Αλήτες, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, έντονη εξωστρέφεια και προσωπικότητα, όπως μόνο αυτός ξέρει να στήνει στα προγράμματα του αλλά και στην πετυχημένη μουσική εκπομπή του "Μουσικό Κουτί".

Νίκος Πορτοκάλογλου- Βίκυ Καρατζόγλου - Βύρων Τσουράπης και οι “Ευγενείς Αλήτες”, Κάθε Σάββατο, Ώρα έναρξης: 23:15 / Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ / Προπώληση: Viva.gr / Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο πληροφοριών/ κρατήσεων : Στο 11876 και στο 210 9315600

Nίκος Πορτοκάλογλου : φωνή, κιθάρα
Βίκυ Καρατζόγλου : φωνή
Βύρων Τσουράπης : μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
Θανάσης Τσακιράκης : τύμπανα
Ηλίας Λαμπρόπουλος : βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή
Χρήστος Παπαδόπουλος : κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή
Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα , φωνή
Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

Πηγή: iefimerida.gr