Η Ρεματιά αποχαιρετά τον Μάνο Ελευθερίου με τα τραγούδια του

Σε κλίμα ιδιαίτερης φόρτισης και συγκίνησης η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου καλεί όλους και όλες μας να τιμήσουμε την αθάνατη μνήμη του Μάνου Ελευθερίου αποχαιρετώντας τον με τα τραγούδια του, στο Θέατρο Ρεματιάς.

Η Ρεματιά αποχαιρετά τον Μάνο Ελευθερίου με τα τραγούδια του

Βαθιά θλίψη προκαλεί στους ανθρώπους του Δήμου Χαλανδρίου η απώλεια του μεγάλου μας ποιητή, πεζογράφου και στιχουργού Μάνου Ελευθερίου. Όλοι και όλες μας περιμέναμε ότι θα τον συναντήσουμε στη Ρεματιά για να τραγουδήσουμε μαζί τα τραγούδια του κατά την προγραμματισμένη εκδήλωση – αφιέρωμα του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τετάρτη 25 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της βραδιάς, ο Θάνος Ολύμπιος, η Λιζέτα Νικολάου και ο Βασίλης Πάτσιος, τρεις ερμηνευτές που έχουν δισκογραφήσει τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου, παρουσιάζουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου στιχουργού με τη συνοδεία πενταμελούς ορχήστρας: Χρήστος Κουμούσης (πιάνο), Λευτέρης Λαζάρου (μπουζούκι), Γιάννης Καλκάνης (ντραμς), Δημήτρης Μαργαρίτης (μπάσο), Γιώργος Πατσιώτης (κιθάρα).

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις γιαανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της ΚίνησηςΑναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα μεκινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπουυπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Διαβάστε επίσης:

«Νύχτες Αλληλεγγύης» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018

Ημερομηνία:

25/07/2018

21.00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.theatrorematias.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox