Ο Liam Gallagher των Oasis και ο θρυλικός Iggy Pop έρχονται για συναυλία στην Πλατεία Νερού

To Σάββατο 2 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού το Release Athens 2022 θα υποδεχτεί τον θρυλικό Iggy Pop, αλλά και τον Liam Gallagher, τον τραγουδιστή των Oasis.

Ο Liam Gallagher των Oasis και ο θρυλικός Iggy Pop έρχονται για συναυλία στην Πλατεία Νερού

Όποιος βρέθηκε στην Πλατεία Νερού το καλοκαίρι του 2019, δεν μπορεί να ξεχάσει τη σαρωτική ενέργεια με την οποία βγήκε στη σκηνή το σύμβολο της ροκ μουσικής, Iggy Pop.

Όσοι θέλουν να ξαναζήσουν την ηλεκτρισμένη βραδιά ή να καταλάβουν για τι μιλάμε, έχουν την ευκαιρία στις 2 Ιουλίου να απολαύσουν τη λιπόσαρκη κορμοστασιά του ροκ θρύλου στην Πλατεία Νερού∙ αυτή τη φορά πλάι στον Liam Gallagher, τη φωνή και την ψυχή των Oasis.

Μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα την πολυπόθητη επανένωσή τους, αλλά αγγίζει συνεχώς νέα μήκη με τη σόλο καριέρα του, ενώ λίγο πριν τη συναυλία του στην Αθήνα, θα δώσει δύο τεράστια sold out shows στο Knebworth, τον τόπο όπου έγινε η θρυλική συναυλία των Oasis το 1996. Τα υπόλοιπα ονόματα που ανέβουν στη σκηνή στις 2 Ιουλίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 3/12, στις 11π.μ., στα € 45 περιορισμένα early bird εισιτήρια. Από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 9/12, η τιμή θα διαμορφωθεί στα € 50. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή τα € 120, αλλά και δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια: Στο πρώτο εκτός από τους Iggy Pop και Liam Gallagher θα παρακολουθήσετε το live των Nick Cave and the Bad Seeds και Mogwai (15/6/22, Πλατεία Νερού) προς € 90, ενώ στο δεύτερο τους Clutch (19/7/22, Κλειστό Φαλήρου) προς € 70.