Οι Clutch ξανά στην Αθήνα

Οι Clutch γιορτάζουν τα τριάντα χρόνια από την ίδρυσή τους και δεν θα μπορούσε η περιοδεία τους να μην έχει στάση στην Αθήνα

Οι Clutch ξανά στην Αθήνα

Μία μπάντα-εγγύηση για τη συναυλιακή μας καλοπέραση επιστρέφει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα για να ηλεκτρίσει για μια ακόμα φορά την Πλατεία Νερού. Ο λόγος για τους Clutch που εντάσσονται στο πολυήμερο line up του Release Athens και θα γιορτάσουν τα τριαντάχρονα τους την Τρίτη 19 Ιουλίου.

Εκτός από το 13ο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με τίτλο «Bang, Bang, Bang, Bang, Vamanos, Vamanos!», θα χορέψουμε με όλη μας τη δύναμη κλασικά κομμάτια όπως τα «Electric Worry», «The Regulator», «Ghost» όσο οι Tim Sult (κιθάρα), Dan Maines (μπάσο), Jean-Paul Gaster (ντραμς) και βέβαια ο Neil Fallon (φωνή, κιθάρα) θα εξαπολύουν τη μαεστρία τους επί σκηνής. Τα acts που θα τους συνοδεύσουν θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση ξεκινά άμεσα στα € 35 ευρώ, ενώ διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια από € 80 ευρώ και ένα διήμερο εισιτήριο στα €85, για την ημέρα των Clutch και εκείνη των Slipknot (23/7, Πλατεία Νερού).

Πηγή: athinorama.gr