Ξανά στην Ελλάδα οι Madrugada

Επιστροφή στην αγαπημένη τους Αθήνα για τους Madrugada καθώς ανακοινώθηκε συναυλία της νορβηγικής μπάντας τον επόμενο Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο. 

Ξανά στην Ελλάδα οι Madrugada

Madrugada και Ελλάδα, ένα είδος ερωτικής σχέσης. Το είχε δηλώσει ο front man του συγκροτήματος μετά τις αξέχαστες εμφανίσεις την άνοιξη του 2019 στη χώρα μας. Το ελληνικό κοινό ακολουθεί με πάθος τη νορβηγική μπάντα στα χρόνια της πορείας της στη μουσική και θα την απολαύσει ξανά στις 24 Σεπτεμβρίου του 2022 στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η επανένωση των Madrugada πριν από δυο χρόνια με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από το πρώτο τους άλμπουμ «Industrial Silence», ήταν ένα θριαμβευτικό ταξίδι σε δεκατέσσερις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτή η τόσο συγκινητική υποδοχή του κοινού είναι που δημιούργησε στα μέλη του συγκροτήματος μια δέσμευση απέναντι στους αφοσιωμένους φίλους τους. Έτσι, η μπάντα ξαναβγαίνει στους δρόμους και συναντά το κοινό της σε μια νέα περιοδεία από την οποία δεν μπορούσε να λείπει η Ελλάδα...

Για αυτήν τη φορά, το συγκρότημα επιλέγει το Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας, το Καλλιμάρμαρο, έναν ιδιαίτερα εμβληματικό χώρο - σύμβολο που δεν κουβαλά μόνο ένα βαρύ ιστορικό φορτίο που παραπέμπει ευθέως στην κλασική ελληνική αρχαιότητα αλλά εκφράζει και την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας, μιας χώρας που εντάσσεται δυναμικά στον διεθνή καμβά του 21ου αιώνα. Εδώ λοιπόν, κάτω από το λόφο του Αρδηττού, υπό το βλέμμα του Παρθενώνα, οι Madrugada επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα με το νέο τους άλμπουμ «Chimes at Midnight». Τα τρία πρώτα τραγούδια, που έχουν κυκλοφορήσει ως αυτήν τη στιγμή, «Nobody loves like I do», «Dreams at Midnight» και «The World could be Falling Down» ήδη παίζονται φανατικά από τα ελληνικά ραδιόφωνα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 11:00 στο viva.gr. Οι τιμές ξεκινούν από 35 ευρώ και φθάνουν τα 85 ευρώ.