Αρχίζει στο «NOX» ο Αντώνης Ρέμος

Σε εντυπωσιακό νέο χώρο στο Γκάζι ξεκινά το φετινό του πρόγραμμα την Παρασκευή (26/11) ο Αντώνης Ρέμος.

Αρχίζει στο «NOX» ο Αντώνης Ρέμος

Σε έναν απολύτως μοντέρνο και εντυπωσιακό χώρο στην πρώην «Ιερά Οδό», στο «ΝΟΧ», αρχίζει τη φετινή διαδρομή του στη νυχτερινή διασκέδαση ο Αντώνης Ρέμος. Η πρεμιέρα θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (26/11), με τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει ετοιμάσει με τους συνεργάτες του ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με όλες τις επιτυχίες του και σε ένα μοναδικό περιβάλλον για όσους το επιλέξουν.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων και της ανάγκης προστασίας της δημόσιας υγείας το σόου του Αντώνη Ρέμου θα γίνεται μόνο κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όπως τονίστηκε από τον ίδιο τον καλλιτέχνη στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προγράμματος.

Οι ιδιοκτήτες του κέντρου Ηλίας Μαροσούλης και Άγγελος Κοτταρίδης μίλησαν με συγκίνηση για το νέο χώρο που μεταμορφώθηκε «αποκλειστικά για τον Αντώνη Ρέμο».

Ο Ηλίας Μαροσούλης είπε με συγκίνηση ότι το NOX είναι το σημαντικότερο έργο του στις επτά δεκαετίες που ασχολείται με τις επιχειρήσεις διασκέδασης, ενώ τόνισε ότι εδώ και πολύ καιρό προσπαθούσε να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο, κάτι που τελικά κατάφερε χάρη στον Άγγελο Κοτταρίδη.

Ο Αντώνης Ρέμος θα βρίσκεται στην πίστα στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ μαζί του θα τραγουδήσει ο Σπύρος Μεταξάς και οι Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Βλάχος, Λίνα Αλατζίδου και Χριστίνα Ράλλη θα τους πλαισιώνουν, μαζί με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη και ομάδα δέκα χορευτών. Η ορχήστρα θα αποτελείται από δεκατέσσερις μουσικούς, ενώ στο μπουζούκι δεν θα είναι ο Μανώλης Καραντίνης που εδώ και χρόνια συνόδευε τον Αντώνη Ρέμο, αλλά θα τον αντικαταστήσει για λόγους υγείας ο γιος του Ανδρέας.

Η μοντέρνα πρόσοψη ανήκει στον Δημήτρη Ζούπα, ο εσωτερικός χώρος στον αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη, ο φωτισμός στον Περικλή Μαθιέλλη, ενώ το μενού του μαγαζιού έχει αναλάβει ο βραβευμένος σεφ Άρης Βεζενές.