Tectonics Athens '21: Το ανατρεπτικό φεστιβάλ μουσικής για τρίτη χρονιά στην Αθήνα

Για τρίτη χρονιά η Αθήνα θα φιλοξενήσει, στις αρχές Δεκεμβρίου, το φεστιβάλ μουσικής Tectonics Athens '21, εντός και εκτός της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Tectonics Athens '21: Το ανατρεπτικό φεστιβάλ μουσικής για τρίτη χρονιά στην Αθήνα

Το ανατρεπτικό φεστιβάλ μουσικής Tectonics Athens '21 έρχεται φέτος για τρίτη χρονιά στην Αθήνα, το χρονικό διάστημα 3-5/12/2021, εντός και εκτός Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Το φεστιβάλ Tectonics έκανε το ντεμπούτο του στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας το 2012. Από τότε έχει πραγματοποιήσει 27 διοργανώσεις σε διάφορες πόλεις. Κύριος επιμελητής του είναι ο φημισμένος μαέστρος Ilan Volkov, ο οποίος ξεκίνησε το φεστιβάλ με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Ισλανδίας. Το επίκεντρό του είναι η νέα μουσική, από την κλασική ορχηστρική μουσική έως τις σόλο αυτοσχεδιαστικές παραστάσεις, την ηλεκτρονική μουσική, τα νέα όργανα, τις μουσικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα.

Εκτός από την ανάπτυξη ενός ευρέος διεθνούς δικτύου καλλιτεχνών και την εμβάθυνση στο έργο τους, το φεστιβάλ εστιάζει επίσης στην εκάστοτε τοπική σκηνή, δίνοντας νέες και ασυνήθιστες ευκαιρίες σε καλλιτέχνες και κοινό να συναντηθούν και να εξελίξουν μια νέα σχέση.

Το ανατρεπτικό φεστιβάλ μουσικής παρουσιάζεται για τρίτη χρονιά στην Αθήνα, σε επιμέλεια του Ilan Volkov, της Anne Hilde Neset και του Μιχάλη Μοσχούτη.