Ο Tiësto στο Primer Music Festival!⁣

Ο κορυφαίος dj Tiësto στο Primer Music Festival τον ερχόμενο Ιούλιο στην Πλατεία Νερού

Ο Tiësto στο Primer Music Festival!⁣

Ο mega star της dance μουσικής θα είναι o headliner του φετινού Primer Music Festival. Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 ο Tiësto θα βρεθεί στην Πλατεία Νερού για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό, state of the art οπτικοακουστικό θέαμά του, στη μεγαλύτερη dance ημέρα του ερχόμενου καλοκαιριού!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τον πιο γνωστό και επιτυχημένο DJ και παραγωγό στην ιστορία αφού δημιουργεί διαρκώς mega-hits παίζοντας με διάφορα μουσικά είδη διατηρώντας μια υψηλής ποιότητας καλλιτεχνική ταυτότητα. Έχει κερδίσει κάθε βραβείο που υπάρχει στη βιομηχανία της μουσικής: Grammy, MTV Music Award, World Music Award, Mixmag Award, DJ Award και πολλά άλλα. Αυτό βέβαια δεν αποτρέπει τη διαρκή εξέλιξη του ήχου του εδώ και δύο δεκαετίες. Μένει πάντα επίκαιρος δίνοντάς μας ένα μεγάλο hit σχεδόν κάθε χρόνο.

Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου (11.00π.μ.) με τις τιμές των εισιτηρίων να διαμορφώνονται ανάλογα- € 30 (early bird) και € 35 στην πρώτη φάση της προπώλησης και € 80 και € 100 αντίστοιχα για τα VIP εισιτήρια. Περισσότερες πληροφορίες και νέα ονόματα του line up θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα από τη διοργάνωση.

Πηγή: athinorama.gr