Το Πoesis Quartet ζωντανά στο «Jazzét Music Hall» το Σάββατο 23 Οκτωβρίου!

Το Πoesis Quartet είναι ένα νεοσύστατο κουαρτέτο που αφηγείται μουσικά ένα νοσταλγικό ερωτικό γράμμα. To προσεχές Σάββατο (23/10) θα παίξει ζωντανά στο «Jazzét Music Hall» στο Χαϊδάρι!

Το Πoesis Quartet ζωντανά στο «Jazzét Music Hall» το Σάββατο 23 Οκτωβρίου!

Το Πoesis Quartet, μετά τις διακεκριμένες συναυλίες του στην εξωτερική σκηνή του Jazzét, τo Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί στη νέα σκηνή Jazzét Music Hall.

Ένα κουαρτέτο που αφηγείται μουσικά ένα νοσταλγικό ερωτικό γράμμα και που δημιουργήθηκε από τέσσερις εξαιρετικούς βιρτουόζους μουσικούς διεθνούς φήμης, τους Tali Atzmon στο τραγούδι, Roman Gomez στο μπαντονεόν, Gilad Atzmon στο κλαρινέτο και Γρηγόρη Θεοδωρίδη στο κοντραμπάσο.

To Πoesis Quartet εξερευνά την ποικιλία των μουσικών ειδών που τους έκανε εξαρχής να αγαπήσουν τη μουσική. Συστήνει τον Astor Piazzolla στην Ήπειρο, τον Νίνο Ρότα στην Νέα Ορλεάνη, την Marlene Dietrich στα Βαλκάνια και τον Sidney Bechet στον 21ο αιώνα.

Έχει να φέρει κάτι νέο, κάτι που δεν υπήρχε πριν, κάτι που προκαλεί οικειότητα και εξοικείωση ενώ ανακαλεί τη σημασία της ομορφιάς σ΄ έναν κόσμο που μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι χαμένος.

Mία καλλιτεχνική δημιουργία που θα μαγέψει το φιλότεχνο κοινό του Jazzét!

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626 ΣΥΝΔΡΟΜΗ 7€
Χορηγός Επικοινωνίας: Jazz Breeze Radio

___________________________________________________________________

JAZZET CAFE / MUSIC HALL- ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99-101, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626
www.musicenterathens.com / [email protected]