Η Κατερίνα Πολέμη στο Sani Festival

Η Κατερίνα Πολέμη παρουσιάζει στο Λόφο της Σάνης τη μουσική της παράσταση “Aγάπη, love, amor”, μια παράσταση γεμάτη αγάπη, μια σπάνια παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή, με διεθνείς περγαμηνές, θα μας συγκινήσει.

Η Κατερίνα Πολέμη στο Sani Festival

Μουσικός, συνθέτης, εκφραστική ερμηνεύτρια. Αυτά είναι λίγα από τα επίθετα που περιγράψουν την πολυτάλαντη Κατερίνα Πολέμη, η οποία δημιουργεί μουσική με εξαιρετική αγάπη που αγγίζει κατευθείαν την ψυχή.

Γεννημένη στο Λονδίνο και μεγαλωμένη ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Βραζιλία, έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τα τραγούδια της δεκαετίας του ’50, τη βραζιλιάνικη μουσική της δεκαετίας του ’60, το γκόσπελ, ακόμα και τα τραγούδια του Stevie Wonder και της Dinah Washington. Παίζει πιάνο και κιθάρα και τραγουδάει στα ελληνικά, πορτογαλικά, αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά.

Αφού κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «Spread the Music Not the Name», συνέχισε με τη «Μεγάλη Χίμαιρα», πριν μας προσφέρει το soundtrack για την ταινία «Μικρά Αγγλία», του Παντελή Βούλγαρη και συνεχίσει με πολλά ακόμα. Εκτός από την προσωπική της δισκογραφία, η νεαρή τραγουδοποιός έχει επίσης ξεχωρίσει και βραβευτεί για τις θεατρικές συνθέσεις που έχει παρουσιάσει, ενώ τον τελευταίο καιρό την απολαύσαμε στο πλάι του Διονύση Σαββόπουλου, με τον οποίο συνεχίζει τη συνεργασία της.

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες στη Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη, τη Βραζιλία και την Ελλάδα, από τζαζ κλαμπ μέχρι μουσικά φεστιβάλ και από το Carnegie Hall, το Boston Symphony Hall και το Αμφιθέατρο Στραβίνσκι στην Ελβετία μέχρι τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στο λόφο της Σάνης και το Sani Festival θα παρουσιάσει την παράσταση «Αγάπη, Love, Amor», που περιλαμβάνει τραγούδια κυρίως ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου για την αγάπη -όχι μόνο την ερωτική- δοσμένα με αγνό, απλό και δυνατό τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Sani Festival 2018: Τα χρώματα της μουσικής

Ημερομηνία:

04/08/2018

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

http://www.sani-resort.com

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox