Jazzét Café: Υπαίθρια συναυλία με τους Francesco Ciniglio, Γιώργο Κοντραφούρη και Κίμωνα Καρούτζο

To Jazzét Café ολοκληρώνει τις υπαίθριες καλοκαιρινές συναυλίες του, το Σάββατο 31/7 με το εξεζητημένο jazz piano trio όπου ο μεγαλειώδης πιανίστας Γιώργος Κοντραφούρης και ο πολυτάλαντος κοντραμπασίστας Κίμων Καρούτζος θα συναντηθούν μουσικά για πρώτη φορά με τον περιζήτητο και εξαίρετο ντράμερ Francesco Ciniglio

Jazzét Café: Υπαίθρια συναυλία με τους Francesco Ciniglio, Γιώργο Κοντραφούρη και Κίμωνα Καρούτζο

To Jazzét Café ολοκληρώνει τις υπαίθριες καλοκαιρινές συναυλίες στην φιλόξενη πλατεία του, το Σάββατο 31 Ιουλίου με το εξεζητημένο jazz piano trio όπου ο μεγαλειώδης πιανίστας Γιώργος Κοντραφούρης και ο πολυτάλαντος κοντραμπασίστας Κίμων Καρούτζος θα συναντηθούν μουσικά για πρώτη φορά με τον περιζήτητο και εξαίρετο ντράμερ Francesco Ciniglio.

Ο Francesco Ciniglio, γεννήθηκε στη Νάπολη, σπούδασε στη Νέα Υόρκη και τώρα ζει στο Παρίσι, έχει συνεργασθεί με τους Winton Marsallis, Shai Maestro, Aaron Parks, Dayna Stephens, Seamus Blake, Tοny Tixier και έχει παρουσιάσει τα προσωπικά του άλμπουμ “Wood” με τους Aaron Parks και Joe Sanders και το “The Locomotive Suite” στη Whirlwind.

Τρεις ξεχωριστές καλλιτεχνικές προσωπικότητες θα συνευρεθούν σε μια αξέχαστη συναυλία, με original συνθέσεις και jazz standards στην κλασική μορφή του πιάνο τρίο για να προσδώσουν απαράμιλλες μουσικές στιγμές στο αγαπημένο ακροατήριο του Jazzét Café.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου στις 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί masterclass για τον ρόλο του rhythm section στην τζαζ μουσική, µε τους Frαncesco Ciniglio και Κίµωνα Καρούτζο. Θα συζητηθούν θέµατα όπως ο ρόλος του κάθε οργάνου στο rhythm section, η σχέση των οργάνων µεταξύ τους, η αλληλεπίδραση µε τους σολίστες, και γενικότερα, η επίγνωση του ρυθµού, της αρµονίας και της µελωδίας στην τζαζ µουσική. Το masterclass απευθύνεται σε μουσικούς όλων των οργάνων και καλούνται να έχουν µαζί τα όργανα τους, ώστε αν θελήσουν, να παίξουν µε τους διδάσκοντες.

ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ στη Συναυλία 5€

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο Masterclass 20€

JAZZET CAFE - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99-101, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626

www.musicenterathens.com / info@musicenterathens.com

www.musicenterathens.com