Sold out από... εμβολιασμένους για τη συναυλία των Foo Fighters στο Madison Square Garden

Η πρώτη συναυλία με τη χωρητικότητα στο 100% στη Νέα Υόρκη, αλλά μόνο για εμβολιασμένους, θα είναι των Foo Fighters στο Madison Square Garden στις 20 Ιουνίου.

Sold out από... εμβολιασμένους για τη συναυλία των Foo Fighters στο Madison Square Garden

Για πρώτη φορά έπειτα από 15 μήνες και πλέον το Madison Square Garden ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μία συναυλία χωρίς αποστάσεις, μάσκες, ή όριο στη χωρητικότητα, με τους Foo Fighters επί σκηνής.

Η μπάντα θα εμφανιστεί εκεί στις 20 Ιουνίου, αλλά στο κοινό θα βρεθούν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες. Αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία σε κλειστό χώρο της Νέας Υόρκης με τη χωρητικότητα στο 100%, από τον Μάρτιο του 2020.

«Περιμέναμε για αυτή την ημέρα πάνω από ένα χρόνο», ανέφεραν οι Foo Fighters σε ανάρτηση στο Instagram. «Νέα Υόρκη, ετοιμάσου για μία μεγάλη νύχτα που θα ουρλιάζουμε μαζί για τα 26 χρόνια των Foos», έγραψαν ακόμη.

Για να μπουν στο Madison Square Garden οι φαν του συγκροτήματος θα πρέπει να δείξουν αποδεικτικό του εμβολιασμού τους. Τα εισιτήρια κόστιζαν από 50 έως 119 δολάρια και έγινε sold out.

Έως τώρα είχε επιτραπεί η παρουσία κοινού στο Madison Square Garden- όπου παίζουν οι New York Knicks- για τα πλέι οφ του ΝΒΑ. Οι πλήρως εμβολιασμένοι κάθονταν σε διαφορετικό τμήμα των κερκίδων από τους μη εμβολιασμένους. Η ομάδα αποκλείστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε άνοιξε ο δρόμος για τις συναυλίες εκεί.

Η εμφάνιση των Foo Fighters στο Madison Square Garden είναι στο πλαίσιο της περιοδείας που είχε προγραμματίσει το συγκρότημα για τα 25 χρόνια ζωής, η οποία όμως αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Με πληροφορίες από ΝΥΤ και LIFO