Επιστρέφει το Athens Music Week 2021!

Το Athens Music Week (AMW) επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά και παρουσιάζει τις νέες τάσεις στη Μουσική Βιομηχανία μέσα από επιλεγμένες ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια, σεμινάρια, showcases και μία συναυλιακή βραδιά στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης!

Επιστρέφει το Athens Music Week 2021!

Δες το πρόγραμμα του διεθνούς Conference & Showcase Festival για καλλιτέχνες, επαγγελματίες και φίλους της μουσικής!

Κάνε την εγγραφή σου δωρεάν και απόκτησε πρόσβαση σε όλες τις θεματικές ενότητες του AMW, στο online networking event και στο Live stage που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιουνίου! Μάθε τι συμβαίνει διεθνώς στο χώρο της Μουσικής, μοιράσου ιδέες και τεχνικές, γνώρισε μελλοντικούς συνεργάτες, ανακάλυψε νέους καλλιτέχνες και ζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία χωρίς σύνορα!

Επηρεασμένο από τις εξελίξεις στη Μουσική Βιομηχανία, το AMW Conference εστιάζει στην ανάλυση των σημαντικότερων τάσεων της εγχώριας και διεθνούς αγοράς. Μπες στην κοινότητα του Athens Music Week και μάθε πώς λειτουργούν οι playlists και πώς χτίζονται οι followers από το team της Spotify, ανακάλυψε τα σημαντικότερα tips για ένα επιτυχημένο crowd-funding campaign από τα στελέχη του Kickstarter, ενημερώσου σχετικά με τους νέους τρόπους του monetization στη μουσική, τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις για να ανέβεις στις σκηνές των μεγαλύτερων μουσικών Φεστιβάλ του κόσμου και τις σύγχρονες μεθόδους και στρατηγικές προώθησης του entertainment marketing.

Μάθε περισσότερα στο athensmusicweek.gr και κάνε την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν!

Πηγή: culturenow.gr