Eurovision 2021: Stefania και Έλενα Τσαγκρινού έλαμψαν στην τελετή έναρξης (pics, vid)

Stefania και Έλενα Τσαγκρινού έλαμψαν στην τελετή έναρξης της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας

Eurovision 2021: Stefania και Έλενα Τσαγκρινού έλαμψαν στην τελετή έναρξης (pics, vid)

Σήμερα Κυριακή (16/05) διεξήχθη η Τελετή Έναρξης της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ, με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και την Έλενα Τσαγκρινού να εντυπωσιάζουν στο τιρκουάζ χαλί.

Πέντε αποστολές δεν έδωσαν το «παρών», στην Τελετή Έναρξης, εξαιτίας της νόσου COVID-19, αλλά στο τιρκουάζ χαλί που στρώθηκε στο παραλιακό μέτωπο του Ρότερνταμ, εντυπωσίασαν τόσο η Έλενα Τσαγκρινού όσο και η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), δηλαδή οι εκπρόσωποι της Κύπρου και της Ελλάδας, αντίστοιχα.

Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) ανέφερε πως, μετά την αποστολή της Πολωνίας, και σε αυτή της Ισλανδίας εντοπίστηκε κρούσμα της νόσου COVID-19 και έτσι άπαντες τέθηκαν σε απομόνωση και υποβλήθηκαν σε τεστ PCR.

Ακόμα, όπως επισημάνθηκε, λόγω του ότι οι αποστολές της Μάλτας και της Ρουμανίας διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνες της Πολωνίας και της Ισλανδίας, δεν παρευρέθηκαν στην Τελετή Έναρξης, με τα μέλη τους να τίθενται σε απομόνωση και να υποβάλλονται, επίσης, σε τεστ PCR.

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή της Αυστραλίας δεν ταξίδεψε καν μέχρι την Ολλανδία λόγω αυστηρών περιορισμών για τη νόσο COVID-19 και για την εμφάνισή της στον ημιτελικό, την Τρίτη (18/05), θα χρησιμοποιηθεί βιντεοσκοπημένη παρουσίαση του τραγουδιού (Live On Tape).

Η Έλενα Τσαγκρινού, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, εμφανίστηκε στο τιρκουάζ χαλί της Τελετής Έναρξης με ένα πολύχρωμο φόρεμα, μαζί με τις χορεύτριες που τη συνοδεύουν στη σκηνή και επανέλαβε πως το μήνυμα του τραγουδιού «El Diablo» αφορά σε μια τοξική σχέση με έναν άνδρα.

Μαύρο φόρεμα επέλεξε για το τιρκουάζ χαλί η Stefania, αναφέρθηκε στο πώς ενώ ζει στην Ουτρέχτη, επελέγη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2021 και αποκάλυψε ότι η ΕΡΤ την παρακολουθούσε από τότε που εκείνη συμμετείχε στον αντίστοιχο παιδικό διαγωνισμό τραγουδιού για λογαριασμό της Ολλανδίας, δηλαδή από το 2016.

Πάντως, σε σχετική ερώτηση για την πολύπλοκη σκηνική εμφάνιση του «Last Dance», η Stefania απάντησε πως «όλα είναι έτοιμα» για τον ημιτελικό που θα γίνει στο Ahoy Arena την Πέμπτη (20/05).

Ακόμα, η Stefania δήλωσε ότι κάνει συνεχώς πρόβες για την παρουσίασή της στον διαγωνισμό και στο τιρκουάζ χαλί τη συνόδευσαν οι τέσσερις χορευτές που βρίσκονται μαζί της και στη σκηνή.

Πηγή: sputniknews.gr