Eurovision 2021: Δυνατή και στην δεύτερη πρόβα η Stefania με το «Last Dance» (vid)

Εξαιρετικά και στην δεύτερη πρόβα τα πήγε η Stefania με το «Last Dance», με το οποίο θα διαγωνιστούμε στη φετινή Eurovision

Eurovision 2021: Δυνατή και στην δεύτερη πρόβα η Stefania με το «Last Dance» (vid)

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021, σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου. Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) μαζί με τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, παρουσίασαν στη σκηνή του Ahoy Arena το «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση.

Η παρουσίαση του «Last Dance» είναι ένα σκηνοθετικό εγχείρημα με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα.

Η πρωτότυπη χορογραφία, τα special visual effects, οι ειδικοί φωτισμοί, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, τα σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας, αποτελούν μερικά από τα συστατικά της εντυπωσιακής και ξεχωριστής εμφάνισης της Ελλάδας, και συνθέτουν μια ατμόσφαιρα που κινείται διαρκώς ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό. Η επιτυχημένη σκηνική παρουσίαση είναι αποτέλεσμα εντατικών προβών, μεθοδικής δουλειάς και απόλυτου συγχρονισμού ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.

Και στη δεύτερη πρόβα, η Stefania, με την αστραφτερή μοβ ολόσωμη φόρμα της, που έκλεψε τις εντυπώσεις, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους και τα μέλη των εθνικών αποστολών, τόσο μέσα στο στάδιο όσο και στο κέντρο Τύπου.

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Stefania.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού.

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών.

Η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Δείτε εδώ το βίντεο από τη δεύτερη πρόβα