Η Kyra στο fosonline.gr: «Te Quiero» - Ένα νέο αστέρι γεννιέται! (vid)

Με το ντεμπούτο της, «Te Quiero», κέρδισε τις εντυπώσεις! Η ταλαντούχα Κύπρια τραγουδίστρια, Kyra, συστήνεται στο κοινό του fosonline!

Η Kyra στο fosonline.gr: «Te Quiero» - Ένα νέο αστέρι γεννιέται! (vid)

Η Κυριακή Κοτζιάπαση, ως Kyra, έκανε αίσθηση με το ντεμπούτο της και το τραγούδι «Te Quiero». Η 24χρονη τραγουδίστρια, με καταγωγή απ΄ την Κύπρο, είχε συμμετάσχει πριν μερικά χρόνια στο Voice και με τη φωνή της κατάφερε να κερδίσει το κοινό! Πλέον, ανοίγει τα φτερά της στο χώρο της δισκογραφίας και το μέλλον προμηνύεται άκρως υποσχόμενο!

Η Kyra μίλησε στο Fosonline για το δυναμικό ντεμπούτο της, το πρώτο της single και τα όνειρά της!

- Κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το πρώτο σου τραγούδι, το «Te Quiero». Χαρούμενη;

Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά. Μαζί με τη Qubi, την εταιρεία μου, καταφέραμε να βγάλουμε μια πολύ αξιοπρεπέστατη δουλειά. Πως μπορώ να μην είμαι τόσο χαρούμενη όταν κάνω αυτό που αγαπάω!

- Είχες πάει στο Voice το 2017, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό. Δεν έβγαλες ωστόσο κάτι τα προηγούμενα χρόνια. Δική σου επιλογή ή απλά δύσκολος ο χώρος;

Ναι, σωστά. Ήμουνα στο The Voice. Τα προηγούμενα χρόνια με βρήκαν κάπως σε μια παύση. Ο χώρος είναι δύσκολος όπως και πολλοί άλλοι. Νομίζω λίγο η δική μου επιλογή, λίγο το ότι δεν είναι εύκολο να σε προσεγγίσουν πλέον οι εταιρείες. Δεν μετανιώνω όμως. Άλλωστε κανείς δεν χάνεται άμα δε το θέλει. Τα παιχνίδια στη τηλεόραση είναι μια φήμη κάπως εφήμερη αργά ή γρήγορα ο κόσμος αναζητά να δει κάτι άλλο.

- Πες μας για το «Te Quiero». Τι είδους τραγούδι είναι;

Το Te Quiero είναι ένα pop- reggaeton κομμάτι με ερωτικό στίχο. Να ευχαριστήσω τον παραγωγό και φίλο G-KAL.

- Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική. Τι θα ακολουθήσει από δω και πέρα;

Η αλήθεια είναι πως έλαβα πολύ όμορφα λόγια από τον κόσμο. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα κομμάτια σύντομα. Με το καλό να είμαστε όλοι καλά και σιγά σιγά οι καλλιτέχνες να κάνουμε και lives.

- Ποια τα όνειρά σου; Τι θα ήθελες να κάνεις;

Θα ήθελα η βάση μου να είναι στην Αθήνα, γιατί αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι. Η μουσική να είναι η μόνη δουλειά που θα αναγκαστώ να κάνω (γέλια!). Θέλω να κάνω lives και ο κόσμος να είναι η φωνή στα τραγούδια που θα λέμε μαζί.

- Αγαπημένη σου μουσική; Ποιους καλλιτέχνες θαυμάζεις;

Ανάλογα τις περιόδους που διανύω. Ελληνικά ακούω από Πουλόπουλο μέχρι Παπαρίζου. Από ποπ μέχρι και τα πιο καψούρικα τραγούδια. Σε ξένο ρεπερτόριο ακούω εδώ και χρόνια Blues. Πλέον είναι βίωμα. Τώρα τελευταία έχω ερωτευτεί τη Sabrina Claudio. Α! Και τον Νίκο Μακρόπουλο... Τώρα πως τα χω συνδυάσει, τι να σου πω δεν ξέρω (γέλια!).

- Κύπρος ή Ελλάδα;

Ελλάδα θα ήθελα να είμαι μόνιμα, να είναι η βάση μου, πιο πολλές ευκαιρίες, να περνάς απαρατήρητη σε μια τόσο μεγάλη χώρα. Η Κύπρος έχει καλύτερη ποιότητα ζωής, οι άνθρωποί μου, η οικογένειά μου.

- Με τα αθλητικά ασχολείσαι; Τι ομάδα είσαι;

Τώρα με έπιασες απροετοίμαστη. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Θαυμάζω τον αθλητισμό και τους ανθρώπους που ασχολούνται αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.