Ανα-Παραστάσεις: Αγγελάκας και Βελιώτης στο Youtube του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου (vid)

Συντονιζόμαστε στο YouTube του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, για να απολαύσουμε δωρεάν τη μουσική παράσταση οι Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων, από τον Γιάννη Αγγελάκα και τον τσελίστα Νίκο Βελιώτη.

Ανα-Παραστάσεις: Αγγελάκας και Βελιώτης στο Youtube του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου (vid)

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο των διαδικτυακών προβολών του. Αυτή τη φορά οι ΑΝΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ αφορούσαν μουσικές παραστάσεις που ξεχώρισαν στο πρόγραμμα του 2020 και ξεκίνησαν την Πρωτοχρονιά, με τη μετάδοση της συναυλίας του Λεωνίδα Καβάκου στην Επίδαυρο. Ακολούθησαν οι προβολές των παραστάσεων του Mihalis Kalkanis Group και του Live Looping του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Από το Σάββατο 6/3 (και μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 8/3) συντονιζόμαστε στο YouTube (Greek Festival) του Φεστιβάλ, για να απολαύσουμε δωρεάν τους Λύκους στη χώρα των θαυμάτων.

Η μουσική παράσταση Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων, από τον Γιάννη Αγγελάκα και τον τσελίστα Νίκο Βελιώτη ήταν η πρώτη παρουσίαση του ομώνυμου δίσκου των δύο καλλιτεχνών στο ευρύ κοινό (ΚΥΚΛΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ 30 & 31 Ιουλίου) και έγινε στον εμβληματικό χώρο του Ηρωδείου. Ας σημειωθεί πως επρόκειτο για μία από τις πλέον αναμενόμενες συναυλίες του περσινού καλοκαιριού. Το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό δικαιώνοντας στο έπακρο όλες τις προσδοκίες, γεγονός που αποτυπώθηκε και στα δημοσιεύματα.

Πηγή: culturenow.gr