Η νο1 Dj της techno μουσικής στον κόσμο, Charlotte de Witte, ζωντανά από την Αρχαία Μεσσήνη! (vid)

Το Ίδρυμα Ωνάση καλεί τη Νο.1 dj της techno και house μουσικής στον κόσμο, Charlotte de Witte σε έναν από τους πιο επιβλητικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, στην Αρχαία Μεσσήνη, σε live set την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Η νο1 Dj της techno μουσικής στον κόσμο, Charlotte de Witte, ζωντανά από την Αρχαία Μεσσήνη! (vid)

Χωρίς κοινό, ανάμεσα σε πέτρες, χώμα, μάρμαρα και ελληνικό φως, η μουσική techno ηλεκτρίζει με ένα live dj set που θα μεταδοθεί -μεταξύ άλλων- στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση, ενώνοντας όλους τους clubbers του κόσμου εκεί που δεν περιμένουν, στην Αρχαία Μεσσήνη!

Το μεγαλύτερο αστέρι της τέκνο μουσικής σκηνής στις οθόνες μας. Η Charlotte de Witte στην Ελλάδα, για ένα dj set που αλλάζει τα δεδομένα. Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 20:00, ρυθμίστε τα ηχεία σας ή φορέστε ακουστικά, ανοίξτε τις οθόνες σας και μπείτε στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση και στο facebook της Στέγης για να χαθείτε σε ένα ξεσηκωτικό κύμα σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής από το αρχαίο θέατρο της Μεσσήνης.

Το Ίδρυμα Ωνάση συνεχίζοντας να πιστεύει στη δύναμη της ηλεκτρονικής μουσικής, στις συναντήσεις του τώρα και του χτες και στις συνεργασίες, δημιουργεί μια στιγμή που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς της μουσικής δημιουργίας διεθνώς, μέσα από ένα υβριδικό, πρωτοποριακό καλλιτεχνικό event με ειδικό πολιτιστικό βάρος για την Ελλάδα. Μέσα από την εμπειρία και τη συνεργασία με το ADD Festival, το Ίδρυμα Ωνάση ανεβάζει ξανά την ένταση, αυτή τη φορά στο κέντρο του Σταδίου της Αρχαίας Μεσσήνης παρουσιάζοντας τη Charlotte de Witte, την πρώτη γυναίκα που κατέκτησε την κορυφή στο top 100 των Dj της techno και house σκηνής του κόσμου για το 2020, σύμφωνα με το DJ Mag και το Beatport.

Εκεί που το αρχαίο παραμένει συνεχώς ζωντανό και νέο, έτοιμο να ξυπνήσει συνειδήσεις και φρέσκιες ιδέες για το πώς ζούμε ή πώς θα θέλαμε να ζήσουμε, ανάμεσα στην αρχαία Αγορά, τα τείχη της πόλης, τον ναό του Ασκληπιού και την κρήνη Αρσινόη, ο ήχος του σήμερα παίρνει φωτιά και ορίζει από το μηδέν όχι μόνο το πώς ακούμε, αλλά και το πώς βλέπουμε.

Η Charlotte de Witte, η Dj φαινόμενο που «νίκησε» τον αήττητο Carl Cox δεν φοβάται τις προκλήσεις, δεν κοιμάται πολύ και δημιουργεί νέες κορυφές για να κατακτήσει. Με την ασταμάτητη ενέργειά της, την ασυμβίβαστη και επιθετική της techno, το φανατικό κοινό της και τους περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram, συνταράζει τους clubbers σε κάθε γωνιά του πλανήτη στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και events του κόσμου, αλλά και σε underground σκηνές και parties. Σήμερα, παρά την απαγόρευση των lives και της ζωντανής επαφής με το κοινό, η Charlotte de Witte επιμένει στον ρυθμό και το δικό της beat, δημιουργώντας ένα νέο ψηφιακό ταξίδι για τους οπαδούς της. Ταξιδεύει στην Ελλάδα και αφήνεται στη μυστικιστική ενέργεια ενός ιστορικού τόπου αιώνων για να τον συνεπάρει τελικά σαν θύελλα με τον δικό της ρυθμό, την ένταση και την ασυμβίβαστη μουσική της.

H πιο σύγχρονη μουσική εμπειρία που ενώνει ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη από έναν χώρο με 24 αιώνες ιστορίας!

Πηγή: culturenow.gr