Ο Boris Brejcha στο Βοτανικός Live

To Σάββατο 23 Ιουνίου η ομάδα του Bedroom παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον ταλαντούχο και καταξιωμένο dj/παραγωγό Boris Brejcha.

Ο Boris Brejcha στο Βοτανικός Live

Ο εμπνευστής του μουσικού είδους High-Tech Minimal και ιδρυτής της δισκογραφικής ‘Fckng Serious’ προσγειώνεται στην Αθήνα με σκοπό να απογειώσει την ενέργεια του κοινού με την εκρηκτική μουσική τού παρουσία.

Ο Boris Brejcha αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή της ηλεκτρονικής μουσικής με έναν ιδιαίτερα προσωπικό ήχο και τόνο που είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί, ενώ παράλληλα με αμέτρητες sold out ζωντανές εμφανίσεις σε clubs και festivals ανά το κόσμο έχει αποδείξει πώς είναι ικανός στο να ‘ταρακουνήσει’ οποιοδήποτε dance floor ενώ παράλληλα η καριέρα του συνεχώς εκτοξεύεται.

Η μουσική περιπέτεια της βραδιάς δεν σταματάει εκεί διότι η συνιδρυτής της δισκογραφικής Fckng Serious, Ann Clue θα αναλάβει επίσης τα decks δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μια πιο ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία προερχόμενη από τα άδυτα της underground minimal techno της Γερμανίας. Έχοντας μια σταθερά ανοδική πορεία ως παραγωγός και με αστείρευτο πόθο για τους πειραματικούς ήχους, τα επιβλητικά basslines και deep ρυθμούς αναμένεται σε ένα dj set που θα αιχμαλωτίσει και τους πιο απαιτητικούς clubbers.

Το after hour set θα φροντίσει ο resident dj της ομάδας, Liem ενώ στο κλίμα της βραδιάς θα μας εισάγει από τις 23.00 ο Steve Sai, φιλοξενούμενοι σε ενα απο τα πιο άρτια εξοπλισμένα κέντρα της νυχτερινής Αθήνας, το Βοτανικός Live.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπό τη μορφή προϊόντος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων (αρ. πρωτ. 4101) στη προσπάθεια υποστήριξης των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Links:

www.borisbrejcha.de

Φωτογραφία: ©KIDKUTS MEDIA

Ημερομηνία:

23/06/2018

Έναρξη: 23.00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 6939745133

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox